2777
2789

همچنین از خوبیاش

واقعا دلم می‌خواد جدا شم خیلی خسته شدم دارو اعصابم دیگه جواب نمیده یه بچه ۳ ساله دارم تهرانم دوس دارم حتی کنار خانوادمم نباشم چون خیلی زخم زبون میرنه مادرم مسخره ام میکنه تحقیر میکنه ازم ایراد میگیره توروخدا راهنمایی کنین 

نگذار زخمهايت تو را به كسي كه نيستي تبديل كند!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف هیچکس برات مهم نباشه 

جوری که دوس داری زندگی کن به شرطی که به خودت و هیچکس آسیب نرسونی

برو بیرون بگرد و دوستای جدید پیدا کن

خیلیا آرزوشونه که تو مثل تو توی شهر با امکانات باشن یه پارک ندارن پیاده روی برن

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

منم مص تو فکر میکردم و خونوادم سمین

چهارسال تنها زندگی کردم

اما اونجا ب مشکل تنهایی و عصاب و روابط غلط و عادت هاب غلط برای پر کردن خلا تنهاییم رو اوردم

الان پیش خونوادمم

تو همه خونواده ها اختلاف نظر هست

اما چرخ زندگیم میچرخه

و ا زیر مسولیت خیلی چیزا راحت شدم

خیلی افسرده شدم واقعا داغونم

می‌دونم چی میگی عزیزم منم گاهی وقت ها میخوام همه چیزو بذارم زیر پام و برم...چند ساعت میرم خونه ی مامانم بعدش برمیگردم خونه ام..چون پشتوانه ی مالی ندارم 

می‌دونم چی میگی عزیزم منم گاهی وقت ها میخوام همه چیزو بذارم زیر پام و برم...چند ساعت میرم خونه ی مام ...

اخه بدبختی اینجاس دیگه پیشه مادرمم آرامش ندارم منو میبینه عصابش خورد میشه تیکه میندازه اخه چرا اینجوری زندگی کنم؟؟ چجوری تحمل کنم

اخه بدبختی اینجاس دیگه پیشه مادرمم آرامش ندارم منو میبینه عصابش خورد میشه تیکه میندازه اخه چرا اینجو ...

مامان منم مشکل اعصاب داره بعد فوت بابام افسرده شده نمیشه تحملش کرد...به نظر من بمون و مشکلات زندگیت رو درست کن عزیزم 

مامان منم مشکل اعصاب داره بعد فوت بابام افسرده شده نمیشه تحملش کرد...به نظر من بمون و مشکلات زندگیت ...

ای بابا😢 اصن عشقو تجربه نمیکنم توو زندگیم تنها خواسته ام این بوده

ای بابا😢 اصن عشقو تجربه نمیکنم توو زندگیم تنها خواسته ام این بوده

همسرت قبل شما عاشق کسی بوده؟ چند سال اختلاف سنی دارید؟ یه بار نشستی باهاش دوکلام منطقی صحبت کنی؟ ازش بپرس بگو مشکلی دارم من؟

همسرت قبل شما عاشق کسی بوده؟ چند سال اختلاف سنی دارید؟ یه بار نشستی باهاش دوکلام منطقی صحبت کنی؟ ازش ...

اره اونجور که میدونم بوده ولی به گفته خودش تموم شده ۱۲ سال اختلاف سنی

خیلی صحبت کردم بهونه میاره میگه به حرفام گوش نمیدی