2777
2789
عنوان

از تفریحاتم توی تابستون 🍉🥶😋😋

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 23 پست
وای خوش بحالت منم دلم میخواد برم بیرون ولی هیشکی نمیاد باید التماسشون کنم

وای منم بدم میادازبیرون رفتن 😐😂مگر باماشین برن اونوخیلی دوس دارم پیاده اصلا

به حق دستای کوچیک باب الحوائج علی اصغر و دستای بریده شده عباس ام البنین به زودی تیکر بارداری اینجامشاهده خواهید کرد😍🙏🏻میشه باقلب مهربونت برا ارزوم یه صلوات بفرسین الهی صدبرابرش به خودتون برگرده❤

یعنی هندونه یخ زده رو با خامه صبحانه میکس میکنی؟

اره خیلی خوبه😭

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo / و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی و آهنگ های المانی 😮💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂بخندید کتاب بخونید و خوب باشید تا به آرامش برسید🌱♥️.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای خیلی خوبه که آدم روحیش باز میشه🫠😂

من عاشق اینم خونه باشم ریلکس کنم کسیو نبینم زیرکولر میوه موردعلاقم زیرکولر🤤😂

به حق دستای کوچیک باب الحوائج علی اصغر و دستای بریده شده عباس ام البنین به زودی تیکر بارداری اینجامشاهده خواهید کرد😍🙏🏻میشه باقلب مهربونت برا ارزوم یه صلوات بفرسین الهی صدبرابرش به خودتون برگرده❤

من عاشق اینم خونه باشم ریلکس کنم کسیو نبینم زیرکولر میوه موردعلاقم زیرکولر🤤😂

من اینقد در همین وضعیتم که حالم بهم میخوره می‌خوام برم بیرون 😂

خسته ام ولی پر امید ادامه میدم https://daigo.ir/secret/71666802324

من اینقد در همین وضعیتم که حالم بهم میخوره می‌خوام برم بیرون 😂

باورکن منم😂😂ی وقتا ایقدگریه میکنم ک تنهام😐😂اما پیاده رفتنو دوس ندارم چون اعتماد بع نفس ندارم بخاطراون😁

باورکن منم😂😂ی وقتا ایقدگریه میکنم ک تنهام😐😂اما پیاده رفتنو دوس ندارم چون اعتماد بع نفس ندارم بخا ...

منم زیاد پیاده رفتنو دوست ندارم ولی ما با ماشینم هیچ‌جا نمیریم🤧🤣

خسته ام ولی پر امید ادامه میدم https://daigo.ir/secret/71666802324

منم زیاد پیاده رفتنو دوست ندارم ولی ما با ماشینم هیچ‌جا نمیریم🤧🤣

بیا باهم بریم😂😂 من عاشق دور دور باماشینم