2777
2789
عنوان

النگو ی دخترم😥😥😥

666 بازدید | 23 پست

دختر ۴ سالشه امروز چک داشتیم مجبور شدیم حلقه خودم و النگو دخترم بفروشیم حالا امروز ازم میپرسن مامان هیچ کس نمیفهمم النگو ندارم مگه نه ؟بهش گفتم نه نگی نمیفهمن😥😥😥دلم گرفت بچه هر چی طلا داشته فروختیم الان بزرگ شده دختر عموهاش تازه خریدن یکم فکر کنم ناراحته ،قربون دل کوچولوش بشم .

دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا طلا به بچه آویزون نکن خطرناکه.بچه طلا برا چشه

الان کلی اکسسوری های بچگانه و رنگی رنگی تو بازار هست براش بخر

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

بچه چهارساله طلا چه می فهمه آخه خواهر من .

حتما جلوش غصه خوردی ها

فدای اون سرت بهترش رو میخرید. جلوی بچه منتقل نکن

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

من بچه بودم اصلا طلا دوست نداشتم عاشق بدلیجات بودم و اون موقع ها اصلا ناراحت نمیشدم که بابام یوقتایی طلام و میفروخت چون با اینکه باز واسم میخرید ولی به جز گوشواره بقیش و اصلا استفاده نمیکردم...

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

مرسی از دلداریتون به بدلی حساسیت داره  بچه فقط نقره و طلا قربونش بشم بزرگ شده فکر میکردم براش مهم باشه دل کوچولوش غصه داره 

دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.

تا ما بزرگا بچه ها رو حساس نکنیم اونا از کجا میفهمن فرق طلا و غیر طلا چیه. اصلا طلا برای بچه خطرناکه. کلی زیورالات‌ خوشگل و شیک و مناسب سن بچه هست که‌ میتونی براش بگیری استفاده کنه و ذوق کنه. اصلا هم حساسش نکنید روی طلا داشتن یا نداشتن. مگه ارزش ادم به این چیزاست!!