یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
اگر گفت خانوادم نمیذارن و مجبورم و.. همش الکی و دروغه.
یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
ما فقط رابطه ج ن س ی نداشتیم وگرنه عین زن و شوهر بودیم.
اول گفت واییی من بهت نمیخورم،من دهاتیم تو شهری هستی.
تهش با منشیش بهم خیانت کرد و بهوونش این بود که تو زیادی مسئولیت پذیر و متعهدی
منم مشکل تو رو دارم، باورت نمیشه هیچ مشکلی با هم نداشتیم، از وقتی رفتیم پیش مشاور هر روز دعوا داریم، تا جایی که دارم به جدایی فکر میکنم، نه که بگم مشاور باعث شد، مشاور فقط سبب شد که چشمام باز تر بشه و مشکلاتی که ازشون رد میشدم رو ببینم، مشاور از رابطه ی شما چه ایرادی گرفت؟
تاکید میکنم هیچ انسانییییییی،لیاقت ناراحت کردن تو رو نداره
تاکید میکنم هیچ انسانییییییی،لیاقت ناراحت کردن تو رو نداره