2777
2789

من واقعا دیگه مخم ورم کرده 

دیروز رفتم دیت پسره هزار بار کلمه ، خانم دکتر خوشگل ،رو‌گفت این یعنی ظاهرم رو پسندیده 

بعدش هم می‌گفت من هم باید با دوستای دخترتون رقابت کنم هم مریض‌ها ،بعد در مورد سرکارش که می‌گفت ،میگفت حالا یه روز باید بیاین ببینیت فلانی رو ،

بعد مهاجرت کرده بود در مورد اون گفت ،گفت حالا شاید یه روز با هم مهاجرت کردیم خدا رو چه دیدی ؟بعدش هم گفت اگر دوست دارین با هم کلاس زبان آلمانی رو بریم و اینا این حرفاش تماما این برداشت رو کردم که پسندیده !خیلی هم ازم سوال میپرسید بیشتر اون سوال میپرسید بعد کلی خاطره خنده دار تعریف کرد و اینا

بعدش هم منو رسوند خونه بعد از دیروز تا حالا هیچچچچ پیامی نداده و ازش خبری نیست یعنی اینقدر عصبی م یه حالت بلاتکلیف دارم چون من ازش خوشم اومده خب اون اگر خوشش نیومده باید بگه دیگه این بلاتکلیفی و انتظار داره منو عصبی می‌کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی رو شروع نکردم که کات کنم 😐

پس شروع نکنی بهتره یارو انگار درست حسابی نیست

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

کار کشتس طرف

آخه آدم کار کشته دنبال سواستفاده هست اتفاقا اونا خیلی خوب پیام میدن و زبون بازی میکنت تا دختر رو بکشونن طرف خودشون 

من فقط میگم اگر خوشش نیومده اون حرفا چی بوده تو دیت گفته

اگر پیام نده من میدم چون واقعا دوست دارم تکلیفم معلوم باشه با طرف یا آره یا نه

ببین ییهو نپرس ازش 

مثلا از کافه ای که رفتید بپرس یا چیز دیگه بذار ببین چی میگه 

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند
اینکه شما با یه جلسه پسندیدنش عجیبه!

مگه گفتم واسه ازدواج پسندیدم !!!

شما دیت اول میری یا از طرف خوشت میاد ادامه میدی بیشتر بشناسی یا بدت میاد دیگه ادامه نمی‌دی

من ازش خوشم اومد از لحن حرف زدن ،ظاهرش ،شغلش اینا چیزایی هست که تو دیت اول معلوم میشه 

از همه چی نخواین نکنه روانشناسی در بیارین!

مگه گفتم واسه ازدواج پسندیدم !!!شما دیت اول میری یا از طرف خوشت میاد ادامه میدی بیشتر بشناسی یا بدت ...

از اینکه به کتفت بگیر دختر خوب 

چرا اینقدر پیچیدش میکنی

مثل پسرا به پسرا نگاه کن که ما واسه شون بخش کوچیک و بی اهمیت زندگی شون هستیم 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿