2777
2789
عنوان

خواهش میکنم دعاکنید نینی ام دختر باشه ..

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 44 پست
نمیدونید چه استرسی دارم  شبانه روز حالم بده ... خداخودش میدونه من ناشکر نیستم تازه بعداز اون سق ...

😲😲چجوری با این موجودات زندگی میکنی اینا دیگه کین 

یه مامان 22ساله بادوتا دختر نازززز یه شوهر مهربوووون خدایاشکرتتتتت
چقدر عقب افتاده هستن چه فرقى داره آخه نوه شونه

توهمه موارد اینطورین .. همه فامیل اینها رو میشناسن   من 5سال صقد بچه دار شدن نداشتم به محض اینکه اون قبلی رو اعلام کردم   جاریم تو جمع گفت  راستی طبیعی باردار شدی ؟ دنیا روسرم خراب شد ... نمیدونید چه فخری میفروشه که دختر داره ..حالم خییییییییییییلی بده ..تورورخدا سرنمازتون دعاکنید برام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه چیزا به جای اینکه فکر سلامت بچه باشید واز خدا سالم بودن بخاین این چه حرفیه مگه برا اونا بچه میاری ...

توروخدا قضاوت نکنین من خیلی خیلی استرس دارم  قطعا و قطعا همه مادرها اول ازهمه سلامتی بچشون مهمه .. اینکه مسلمه .. واسه همینه ناراحتم چون هروقت ازخدا میخوام کمکم کنه میترسم درست نباشه بعدش میبینم خیلی ها برای سلامتی بچه دعامیکنن بعدش برای جنسیت خب خیلی ها این مشکلات رو دارن ..  

دیگه حالا نفرت هم ندارن پیاز داغشو زیاد نکن!!!شما هم مگه واسه خوشایند قوم شوهر بچه دار شدی؟؟؟ایشالله ...

به عنوان مثال میگم   خواهرشوهرم موقع بارداری پسرش میگفت دعا میکردم بچه ام سقط بشه .. من ازاین حرکاتشون وحشت دارم 

بعدشم هم من اولین باره همچی چیزی میشنوم اخه خونواده شوهر همه میگن پسر اونوقت اینا دختر میخوان

میدونید  اونقدر از دست پسرهاشون عذاب کشیدن اینطوری شدن .. 

به عنوان مثال میگم   خواهرشوهرم موقع بارداری پسرش میگفت دعا میکردم بچه ام سقط بشه .. من ازاین ح ...

خب عقب مانده اس شما به اون چیکار داری!!!دختر هم بیاری از شدت علاقه افراطی حتما میخوان حسابی وابسته اش کنن و تو تربیتش دخالت کنن!!واقعا بچه دار شدن تنها موضوعیه که باید بسپاری به خدا چون اون صلاح شما و بچه ات رو بهتر میدونه

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  
به عنوان مثال میگم   خواهرشوهرم موقع بارداری پسرش میگفت دعا میکردم بچه ام سقط بشه .. من ازاین ح ...

اینا دیگه ببخشید آدم هستن که میگن بچه پسر سقط بشه من بودم حسابشونو میرسیدم

خب عقب مانده اس شما به اون چیکار داری!!!دختر هم بیاری از شدت علاقه افراطی حتما میخوان حسابی وابسته ا ...

توکل به خدا .. تنها که میشم میگم خدا خودش میدونه چیکار داره میکنه حتما خودش درستش میکنه به نحو صحیحش