2777
2789
عنوان

اقدامات لازم برای بچه دار شدن

59 بازدید | 4 پست

سلام 

مامانای گل

بنده میخام برای بارداری اقدام کنم اما کارهایی که از قبل بارداری حین بارداری و بعدش باید انجام بدم (منظورم مراقبتها، خوراکیهایی که باید بخورم، آزمایشات،کتابها یا پیج هایی که توی این زمینه بهم کمک میکنن،وسیله هایی که باید بخرم) هیچ پیش زمینه ای ندارم 

اگر میتونید توی این تاپیک از تجربه هاتون و هزینه هایی که قبل، حین و بعد از بارداری برای خودتون و بچه کردین صحبت کنید تا ماهایی که تجربه نداریم بتونیم استفاده کنیم. 

من فعلا برای قبلش می تونم راهنمایی کنم. سه ماه جلوتر دکتر زنان برو برات یه سری آزمایش و سونو می نویسه . اسید فولیک میگه شروع کنی ، در صورت لزوم هم ویتامین دی بهت میده، تست پاپ اسمیر و اچ پی وی میگیره. 

حتما قبلش دندون پزشکی برو و اگر موردی هست درست کن. 

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر امکانشو داری بیمه تکمیلی کن از قبل چون هزینه آزمایشات و سونوها و ویزیت ها زیاده و با بیمه تکیلی خیلی ش جبران میشه. ولی دقت کن که از زمان شروع تکمیلی یه تایمی باید بگذره که بارداری و زایمان رو پوشش بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای انتخاب دکتر هم می تونی اول بیمارستانی رو انتخاب کنی که متناسب با هزینه و بیمه و نوع زایمان و حتی مسیرش تا خونه تون و داشتن یا نداشن nicu مورد نظرت باشه ، بعد از بین دکتر های زنان اون بیمارستان سرچ کن که کدوم بهتر هستن و سابقه ی خوب دارن، از اول تحت نظر همون باش

1
5
10
15
20
25
30
35
40