2777
2789
عنوان

پسرم در دوراهی قرار گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 18 پست
بیشتر اطلاعات از مهندسی صنایع میخوام چیه و چه جوریه؟؟؟

مهندسی صنایع کلا تلفیقی از رشته مدریت و حسابداری و مهندسی برق و مکانیک هستش و یه جورایی هدفش مدیریت صنایع  هست و تخصصی تورشته خاصی نیست واسه همین بازار کار به شدت خوبی داره، از کارخونه و صنعت تا بانک و ... همه جا کار داره 

مغازه های مکانیکی ندیدین تا بحال ؟؟بتونه بزنه و اسم در کنه نونش تو روغنه

مهندسی مکانیک با مکانیک خودرو دوتا رشته کاملا متفاوت هستن و هر کدوم دنیای جداگانه ای هست، مهندسی مکانیک منظور طراحی و ساخت ماشین آلات صنعتی هست و کلا کارش با کامپیوتر و طراحیه نه اینکه آچار دست بگیره موتور ماشین باز کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مغازه های مکانیکی ندیدین تا بحال ؟؟بتونه بزنه و اسم در کنه نونش تو روغنه

مهندسی میکانیک با ماشین الات صنعتی کار میکنن که در صنایع هستند مکانیک خودرو در دبیرستان برای فنی ها اموزش میدن بعد همون رو ادامه میدن اما پسر من ریاضی خونده

❤❤❤