2777
2789

یه مثال ساده 

دخترایی که قد بلندن و شوهرشون اختلاف قد کمی باهاشون داره اکثرا این جملات رو وقتی میخوان کفش پاشنه بلند بخرن از همسرشون میشنون:

_عزیزم کفش پاشنه بلند واسه دخترای زشت و قد کوتاهه شما که جذاب و بلندی نخر!

_ عزیزم من قدتو همینی که هست دوست دارم کفش پاشنه بلند نخر!

_عزیزم شما قدت ماشالا بلنده دیگه کفش پاشنه بلندم بپوشی میشی نردبون دختر اینقدر بلندم قشنگ نیست نخر!

_عزیزم کفش پاشنه بلند واسه دخترای بیزینسیه من غیرتی میشم نخر!

_عزیزم حیف پاهات نیست اذیت بشن کفش پاشنه بلند نخر!

_عزیزم استایل تو امروزیه و کفش پاشنه بلند دمده هست نخر!

اما واقعیت اینکه اون آقا نه راحتی نه زیبایی و نه هیچی دیگه ی شما واسش مهم نیست😂

اون مسئلش اینکه شما وقتی کفش پاشنه بلند میپوشی قد اون به نسبت شما کوتاه دیده میشه و احساس حقارت میکنه همین!

توی پول هم داستان همینه ...

مردی که شما پول بیشتری ازش دارین یا به یک اندازه پول دارین یا اختلاف مالی کمی دارین از هر روشی استفاده میکنه که مانع پیشرفت تون بشه چون اگه شما رشد کنین اون احساس حقارت میکنه!

پس دو تا توصیه من به شما با پسری ازدواج کنین که اگه کفش پاشنه بلند بپوشین بازم ازتون بلندتر باشه و اگه پیشرفت کنین بازم از شما پولدار تر باشه تمام😂

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احسنت!

تمام

عزیزترینم شبونه میرسیم بیا که فردا به خونه میرسیم🌠🌌🫂                                                                                                                                           ⏳🪦🗝️A Victim of historical determinism                An elegy for  history, humanity and myself

خداروشکر همه اپشنارو دارم که نخام زیر بار خفت خانما برم 

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

خیلی مثال جالبی زدی 👌🌸

درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                خوشا صبری که پایانش تو باشی...(ص)                                                            

چه سوال بی ربطی

بله پس چی 

شاید تو فیلما باشه پسر پولدار عاشق دختر فقیر شه 

مگه باید از مردا برای خودمون عابربانک بسازیم چرا خودمون مستقل نباشیم؟ همین هارو میگین که بهمون میگن پول پرست

از سال ۹۹ خواننده خاموش بودم💘