2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم خیلی اذیت شدم

دکتر گفت سه شیره یکی دو قاشقش رو تو نصف لیوان اب ولرم حل کن صبح موقع نماز بخور و کمی قدم بزن.تره بخور کیوی با پوست بخور هویچ بخور  سالاد فراوون با روغن زیتون زیاد و اینکه انجیر چند دونه بذار تو اب شب تا صبح خیس بخوره صبح خودش و ابش رو بخور

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

آب و مایعات زیاد مصرف کن اگه استراحت مطلقی نیستی پیاده روی کن نون سنگک حتما استفاده کن انجیرو شب چندتا خیس کن صب ناشتا بخور برگه زردآلو هم خوبه ،میتونی کیوی هم رنده کنی بخوری اونم من شنیدم

اگه ببخشید اون پایین ...گیر کرده و سفت شده میتونی اول اونجا رو با روغن زیتون چرب کنی بعد یه روش هست اونو الان برات میگم انجام بده تا خالی بشه

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟

هیییییییییییییچی لازم نیست فقط صبح که بیدار میشی اول از همه یه لیوان شیر بخور ببین چه جونی معجزه میکنه من خودم کارم همین بود 

کیوی هم خوبه

💮باورتون میشه با معجزه ای که خدا برام به وجود آورد تونستم به این هفته بارداری برسم....💮خدا جون مممنونم😘