2777
2789

؟؟؟

تو امریکا کم درامد ترین کارگر ماهی ۱۰۰۰ دلار میگیره و اگه هیچی نخوره تو ۴ ماه میتونه یه ماشین بخره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارگر با این گرونی  هیچ وقت نمیتونه خونه و ماشین بگیره هنر کنه شکمشو سیر کنه

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

شما همینجوری ظاهری و سرسری حساب کردی اگه اینجوری بود که باید همه ی آمریکایی ها تا ۱۰ سال میتونستن یه کارخانه ی بزرگ تاسیس کنن !

تو آمریکا اولا مالیات بر همه چی هست ولی تو ایران مالیات بر درآمده که اونم خیلی کمتره 

مثلا کارگری که تو امریکا ۱۰۰۰ دلار درمیاره باید ۳۰۰ دلارش رو مالیات بده که میمونه ۷۰۰ دلار !

حالا فرض کنیم هیچی نخوره این پولو مستقیم بخاد بده ماشین حداقل حداقل باید ۱۰ هزار دلار برای یه ماشین دست دوم ده سال کار کرده بده  که میشه 14 ماه 

ای جان و ای جانان من ، ای عشق جاویدان من ، نامت طنین انداز شد ایران من ایران من 🧡

شما همینجوری ظاهری و سرسری حساب کردی اگه اینجوری بود که باید همه ی آمریکایی ها تا ۱۰ سال میتونستن یه ...

ماشین های کم قیمت تر هم هست مثلا ۴۰۰۰ دلار

تازه ۱۰۰۰ دلار کمترین حقوقه

ماشین های کم قیمت تر هم هست مثلا ۴۰۰۰ دلارتازه ۱۰۰۰ دلار کمترین حقوقه

من یه بررسی کردم ماشین دست دوم مال ده سال کار کرد حدودا ۹۹۰۰ دلار بود با ۴۰۰۰ دلار فکر نکنم! یه ماشین نو اقتصادی هم بخای بخری ۳۰ هزار دلاره

ای جان و ای جانان من ، ای عشق جاویدان من ، نامت طنین انداز شد ایران من ایران من 🧡