2777
2789
عنوان

فرنی نوزاد

166 بازدید | 9 پست

دخترم ۴ماه ۲۰روزشه.براش فرنی درست میکنم یک هفتس.اول اردبزنج و نبات و اب میزارم رو اجاق گاز قوام ک اومد یک پیمانه شیرخشک میریزم تو ۳۰سی سی اب باهاش قاطی میکنم میدم بهش خیلی ابکی میشه امروز همون یک پیمانه شیر خشکو با بزنجا که قوام اومده قاطی کرده بد نیس براش خیلی سنگین نشده...😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاشق خوردنه و رفلاکس داره و وزن گیریشم خیلی کمه.دکترش گفته شروع کنم....حریره بادام رو چطوری درست کنم ...

منم برای پسرم زود شروع کردم زیر نظر دکتر همین مشکل رفلاکس

بادوم بهش نساخت 

الان رفتم سراغ سوپ

منم برای پسرم زود شروع کردم زیر نظر دکتر همین مشکل رفلاکس بادوم بهش نساخت  الان رفتم سراغ سوپ

منم ده روز شده بهش فرنی میدم....میخوام این هفته رو بهش حریره بدم هفته دیگخ بهش سوپ بدم.اینقد گریه میکنخ وقتی فرنیش تموم میشه😐😐😐

دخترمن ی هفته دیگه میره توشش ماه از امروز شروع کردم بهش فرنی دادم اما باشیر پاستوریزه اشکال نداره؟شیرخشک اسمش چیه؟

نه اهانتگرمقدساتم، نه ازمقربان درگاهم ،شایدکامل یاتوانا نباشم،اماحضوردارم.
دخترمن ی هفته دیگه میره توشش ماه از امروز شروع کردم بهش فرنی دادم اما باشیر پاستوریزه اشکال نداره؟شی ...

دکتردخترمم میگه با شیر پاستوریزه درست کرد اما میترسم دلدرد بشه. با شیرخشک ببلاک درست میکنم

منم ده روز شده بهش فرنی میدم....میخوام این هفته رو بهش حریره بدم هفته دیگخ بهش سوپ بدم.اینقد گریه می ...

بسلامتی 

البته دکتر پسر من بیشتر لفتش داد هفتگی چیز جدید نمیدادم 

شاید به خاطر الرژیک بودن پسرم اینطور بود 

خدا دخترت رو حفظ کنه