2777
2789

من ۶سال  ازدواج کردم .. از اول هم بچه میخواستم .. ولی شوهرم واریکوسل داشت .. کلی دوا و دکتر کردم و به هر دردی و دعایی زدم .. دکترم گفت ivf کنم .. اما همش این چندسال با خانواده شوهرم بحث و دعوا دارم ..به شوهرم میگم تو باید به فکر زندگیت باشی ..به فکر بچه دار شدن تا خانوادت ... ولی گوش نمیده ..به خاطر خانوادش همش اذیتم میکنه .. دیگه  خسته شدم...به این فکر میکنم خودمم همه کارها رو کنم و بچه دار بشم هم فردا بخواد خانوادش رو ترجیح بده با یه بچه چه کار کنم ! بچه چه گناهی کرده وسط این همه بحث؟ از طرفی دلم برای بچه دارشدن لک زده ... میخوام مادر بشم 

میگم ... سنم داره میره بالا..

برم طلاق بگیرم حداقل اینقدر خودم خودم رو نخورم ..نمبدونم چکار کنم

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون
خب وقتی اینجوره بچه میخوای چیکار عزیزم؟ باید اول مشکلت رو با شوهرت حل کنی

یه جورایی دیگه بهش اعتماد ندارم ... یه مدت خوبه ...همین که میریم شهرستان پیش مامانش اینها رنگ عوض میکنه .... دلم میخواد مادر شم  ولی نمیدونم با این شرایط چکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول مشکل شوهرت رو حل كن عزیزم برید مشاور حتما 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

خوب بحث و دعواهاتو با خانواده شوهرت حل کن 

ضمنا همه بحث و دعوا دارن اگه موضوعات عادیه الکی بزرگش نکن

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

برام دعا کنید .. اینقدر حالم بده و حسرت بچه دارم که تو خیابون هم بچه میبینم ...میخوام گریه کنم هیچی حال من رو نمیفهمه .... به شوهرم میگم به خدا اینها که داری خودت رو واسشون میکشی فردا یه لیوان آب هم دستت نمیدن باورش نمیشه...خواهر شوهرام همه هم سن من هستند بچه دارند ..موقع دعوا و بحث ها یه جوری باش رفتار میکنند....ولی باز میگه اونها خوبند ...میگم بخدا من طلاق بگیرم اونها حاضر نیستند ۱ساعت از زندگیشون رو به خاطر تو بزارند ...به فکر زندگیت باش

برید پیش مشاور، اگه هم نمیاد تنها برو، نمی تونی از برنامه تلیار استفاده کن، از بازار بگیر نصب کن&nbs ...

تل یارچجوری کار میکنه ؟ خوبه؟

عزیزم برو مشاوره تکلیفت رو بازندگیت مشخص کن اگه میبینی دلت گرم زندگیت نیست شوق مادری رو فدای این زندگی نکن

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              

اگه مشکلاتت با همسر و خانوادش حاد نیست الکی بزرگش نکن

یکم صبور باش و یکم هم با مشورت یه مشاور خبره سعی کن حلش کنی

ولی اگه خیلی بزرگن بهتره فکر بچه رو از سرت بیرون کنی

گران باش !!!!! بگذار بهایت را بپردازند .... آدمها چیزهای مفت را مفت از دست میدهند
اگه مشکلاتت با همسر و خانوادش حاد نیست الکی بزرگش نکن یکم صبور باش و یکم هم با مشورت یه مشاور خبره ...

اخه میدونی یه چیزی داره مغزم رو میخوره ...اینکه وقتی خونه است و دور از خانوادش ...چرا اخلاقش خوبه ... کمک میکنه ..میره او نجا  اینجوری میشه! 

حتی وقتی به زمان تخمک گذاری هم نزدیک میشم مهربون میشه ! حس میکنم داره خرم میکنه