2777
2789

واقعا حالم بده من نهم نمراتم عاالی بود اومدم دهم رشته ای هم که دوست نداشتم ولی بازم آخر بار در حد پاسی و ایرانمهر آوردم معدل آخرم شد ۱۷/۵۰ حالا می خوام خودم و علاقه مند نشون بدم به این رشته 

چجوری خودتونو توی این رشته تو یازدهم کشیدید بالا و امتحان نهاییا سخت بود ؟

هنوز مشخص نشده که سوختن ستمگر در جهنم چه فایده به حال ستم دیده دارد.      کاربری دست دو تا دوست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو این یه ماه دهمت رو درست‌کن تا وقتی پایه ات اوکی نباشه سالای بعد همینطور میمونه

اخه دهم فقط ریاضی مشکل داشتم اونم برای معلم بود و امسال هم خیلی هارا انداخت 

فیلم های چه استادی بهتره 

هنوز مشخص نشده که سوختن ستمگر در جهنم چه فایده به حال ستم دیده دارد.      کاربری دست دو تا دوست 

رشته ت چی هست؟ هیچوقت برای متحول شدن دیر نیست .تازه برا کنکور یازدهم و دوازدهم مهمه که اونو دست به ن ...

تجربی 

بخدا اصلا نا امید شدم حرفای والدین هم که نمک روی زخم

اخه دهم فقط ریاضی مشکل داشتم اونم برای معلم بود و امسال هم خیلی هارا انداخت فیلم های چه استادی بهتره

خب عر درسی مشکل داری تا اوکی نشه سال بعدش باز با مشکل روبرو میشی

کرمی بنظرم خوبه

خب عر درسی مشکل داری تا اوکی نشه سال بعدش باز با مشکل روبرو میشیکرمی بنظرم خوبه

ممنون عزیزم 

تجربی بخدا اصلا نا امید شدم حرفای والدین هم که نمک روی زخم

سایت آلا رو در گوگل سرچ کن درس ها رو رایگان آموزش میدن ...

برای اینکه موفق باشی نسبت به واکنش اطرافیان ، کر ، کور  و لال شو عزیزم . پنبه بذار تو گوشت و هیچی نشنو و هیچی نبین !! فقط برا خودت هدف گذاری کن و روتین درسی و یادگیری داشته باش . تو روتین درسی داشته باشی خانواده ت هم میبینن و خوشحال میشن و اونا هم برات قدم بر میدارن

سایت آلا رو در گوگل سرچ کن درس ها رو رایگان آموزش میدن ...برای اینکه موفق باشی نسبت به واکنش اطرافیا ...

ممنون از این راهنماییت