2777
2789

میگم بشیم تو خونه خودت سنگین باش

من مجردم خونه مستقل دارم تو همین شهری که خواهرم ازدواج کرده.

زیاد میرفتم خونه مامانم تا اینکه یک روز عصر من رفتم تا شب برام چیزی نپختن همین که یهویی خواهرم زنگ زد گفت من دارم میام اونجا مامانم گفت تنها یا با همسرت؟ گفت تنهام. پدر و مادرم به تکاپو افتادن غذا بخرن از بیرون.

من دلم شکست گفتم من میام جلوم نون و پنیر میذارید برای اون میخوایید غذا بخرید بابام گفت تو هنوز جزو خانواده مایی اون مهمانه‌‌.

منم دلم شکست شام نخوردم هیچوقت اخم و غضب نگاه مادرم رو یادم نمیره که بهم می‌گفت بیا غذا بخور بذار نوش مون بشه.

خب من چرا برم اونجا؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی از خانواده دور تر باشی عزیزتر میشی .پدر مادر میدونن بچه های دم دستی همیشه حضور دارن جدی نمیگیرنشون . ناراحت نشی از حرفم بین منو برادرم هم فرق هست

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

برو سفر با تور

دیوانه ای بری اونجا؟

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

شاید واقعا بی دلیل ناراحت شدی 

خب تا وقتی که ینفر جزئی از خانوادست و جدا نشده و ازدواج نکرده ادم بیشتر باهاش احساس راحتی میکنه. 

مثلا خب من الان مجردم با خانوادم زندگی میکنم دیگه نمیان برای من تافته جدا بافته درست کنن کلا هرغذایی که خودشون میخورن رو منم میخورم ولی خب وقتی جدا شم یبار بخوام بیام خونه مادرم مهمان حساب میشم و بهتر پذیرایی میکنن. 

به تو کم توجه و بی اهمیت نیستن فقط با تو احساس راحتی و صمیمیت بیشتری کردن تا خواهرت 

شاید واقعا بی دلیل ناراحت شدی خب تا وقتی که ینفر جزئی از خانوادست و جدا نشده و ازدواج نکرده ادم بیشت ...

حتما باید یه سر خر بالا سرم باشه تا مهمان به حساب بیام؟

وقتی صفر تا صد خرجم با خودمه وقتی خونه جدا دارم وقتی وسایلی تو خونه پدر و مادرم ندارم یعنی ازشون جدائم دیگه.

تور هزینه اش چقدره؟

دیوار نگاه کن شماره گذاشتن آژانس ها

از خونه خودت میخوای بری تو خونه اونا بشینی خب تا جوونی برو بگرد تفریح کن

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم