میتونم معتبر بودنشو براتون الان اثبات کنم ولی حالا از الان بگم اگه بعضیاتوم اعتماد ندارین که حقم دارین از الان میتونید برید بیرون بخدا من نه کلاهبردارم نه چیزی🥲😂فقط خواستم به شماهم بگم چون برای من انقد پول زیادی نیست ولی کمم نیست
ببینید احتمالا اسمشو شنیده باشی خیلی معتبره یه سایت خرید طلاست به اسم ملی گلد
بعد برای اثبات درستیش میتونید برید تو اسنپ یا اچاره(تا چند روز پیش دیجی کالام داشت برداشتن)
به این برنامها که اعتماد دارین
برین تو اسنپ بعد قسمت اسنپ کلاب همون اولش نوشته خرید کد هدیه ملی گلد😐خب کلاهبرداری باشه اسنپ میاد اعتبارشو بیاره پایین؟
منم که نمیشناسین حرفم سند باشه بگم بخدا برای من واریز کرده برای خانوادمم واریز کرده دخترعمم همینطور
خلاصه من نمیتونم مجبورتون کنم اعتماد کنید فقط دلم خواست بهتون بگم وگرنه شما کد دعوت منو بزنید بهم کلا ۷۵تومن میده
اگه نمیتونید و اعتماد ندارید چون باید برای زدن این کد هدیها پونزده سوت طلا(تقریبا صدوچهل اینا)بخرین
چندتا برنامه دیگه هم دارم بچها که حتی یه قرونم نمیخواد فقط برای ثبت نامتون پول میده ولی پنج تومنه
چهار تا برنامه میسناسم اگه تو چهارتاش ثبت نام کنید هم شما هم من دویست میگیریم،باز شما خانوادتونو بیارین نفری دویست شما نغری دویست اونا میگیرن ثبت نامشم کاری نداره برنامهاشم معتبره بخدا از همشون واریزی داشتم
صاحب برنامهام من نیستم که به من شک کنید😂🤦🏻بخدا همشون معتبرن صرافی و سایت خرید طلا و اینان
ولی بالایی خدایی سودش بیشتره کاش از این برنامها بازم بیارن😐😂
هرکدومم که خواستین بگین یادتون بدم🥲💋