2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که عادت کردم تا ۷ صبح بیدار بمونم😐🗡خیلی بده

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

دیگه نخواب که بخوابی دیگه بیدار نمیشیی😂

همونم🤣🥲

خوابم ببره بیدار نمیشم 

حتما باید برم وگرنه برام مهم نبود 

یعنی فردا دو بار باید برم بیرون تازه اون تایمی که خونه ام مجبورم کارای عقب افتاده ام رو انجام بدم اصن یه وضعیه 

عه...منم فردا باید برم سرکار ولی قرص نمیخورم چون اعتیاد آورده..به جاش بعد از ظهر میخوابم😐

کی گفته اعتیاد آوره 

منم یه مدت خوردم خوابم درست شد قطع کردم 

همسرمنم اول تموم میخورد بعد سه ماه الان یک چهارم میخوره 

تا یک ماهه دیگه قطع میکنیم

خدا حفظش کنه🥲🤍

سلامت باشی عزیزم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
همونم🤣🥲خوابم ببره بیدار نمیشم حتما باید برم وگرنه برام مهم نبود یعنی فردا دو بار باید برم بیرون تا ...

ایشالا بتونی همه کاراتو انجام بدی بعدشم یه دل سیر بخوابیی😂🙂

واییی منم یه زمانی اینجوری بودمم ولی جدی باید تغییر بدیم این عادتامونو خیلی آسیب میرسونه

دقیقا

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

چه قرصی میخورین که اعتیاد آور نیست؟

برای من دکتر بهم داد و همونو برای همسرمم استفاده میکنم 

ترانکو پین  25 تا یک ماه شبی یدونه بعد که خواب درست میشه تا یک ماه شبی یک دوم 

بعدش هم تا ماه دیگه قطع بشه 

البته با دکتر مشورت کن سرخود نخور

منم مثل شما مقاومت میکردم از بی خوابی داغون شدم ولی خداروشکر درست شد 

همسرمم نمی خورد ولی از وقتی که میخوابه میگفت کاش زودتر شرو کرده بودم

سلامتیت😀سلام داره خدمتتون

بهش بگو تونست شمشیرهای فولادی بسازه😂

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱