2777
2789
عنوان

خونریزی در بارداری

457 بازدید | 18 پست

دوستان من تنها  هشت هفته ام  امروز صبی بیدارشدم خونریزی داشتم  البته کم نمیدونم بخاطر وضعیت  خوابم بود آخه بیدارشدم بد جور بدنم درد میکرد الان هم خیلی ترسیدم نمیدونم برم دکتر نمیخوام معاینه کنه اگه همچین تجربه ای داشت خواهشا کمک کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منهم خون ریزی داشتم بیمارستان رفتم میخواستن معاینه کنن مه نزاشتم 

جون دکترم کفته بود معاینه خطر ناکه 

من شیافت و امپول برای خون ریزی داده بود بهم که استفاده کردم 

من 10هفته بودم که قلب بچه تشکیل شده بود برای همین شیاف پروژسترون داد بهم 

سلام به دوستان گلم والا بچه رو از دست دادم متاسفانه تعجب کردم خونریزیم خیلی کم بود خیلی خیلی کم اما ...

وای عزیزم چجوری تو یه روز سقط شد؟من سه روز طول کشید اول لخته خون میومد بعد کیسه رو دفع کردم.مطمئنی سقط شده؟قلبش تشکیل شده بود؟متاسفم ایشالا بارداری بعدی

خدای مهربونم میدونم همواره "همراه"هر سختی اسانی است اما تو تنها اسانی را برایم می خواهی ... تمام زندگیم را به تو می سپارم زیرا که تو بر حال بندگانت اگاهی ... ایمان دارم روز به روز زندگیم از هر جهت بهتر و بهتر می شود... سپاسگزارم که نی نی خوشگلم رو به زودی  تودلم میزاری😘👼
سلام به دوستان گلم والا بچه رو از دست دادم متاسفانه تعجب کردم خونریزیم خیلی کم بود خیلی خیلی کم اما ...

ایشالله به زودی خدا دلت رو شاد کنه، لابد حکمتی در کار بوده توکل بر خدا کن

گرنگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد