2777
2789

باهاش کار کنم 

تو با سلام هست نمیدونم از چ انتشاراتی

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم بخاطر اینکه هزینه ش هست هم حس میکنم خسته میشه

به نظرم شده ۲. ساعت هم بفرست خیلی مهارت میتونه یاد بگیره با هم سن و سال هاش باشه تو رشدش تاثیر داره 

بهترین کتابارم بخری براش بازم اونی نمیشه که تو‌جمع به دست میاره 

به نظرم شده ۲. ساعت هم بفرست خیلی مهارت میتونه یاد بگیره با هم سن و سال هاش باشه تو رشدش تاثیر داره ...

میدونه روستای ما کلا پیش دبستانی اینا نداره کلاس ها دو پایه آیت یعنی اولی ها با دومی ها تو یه کلاس 

الان باید برای یه مهد ک واجب نیس این همه راه بفرستم روستای بعدی هزینه کنم بعدشم روابط عمومی پسرم بالاس با همه روش بازه 

یه ترس دیگه هم دارم برادر شوهر م مهد رف ولی سال بعد برا پیش هر کاریش کردن نرف خسته شده بود سر همین میگم 

میدونه روستای ما کلا پیش دبستانی اینا نداره کلاس ها دو پایه آیت یعنی اولی ها با دومی ها تو یه کلاس ا ...

ببخشید اینجور میگم‌ شما دیدت نسبت به مهد و مهارت و  ارتباط که میگی پسرم روش بازه خیلی سطحیه من از نگاه تخصصی تر گفتم 

ان شالله که انتخاب درستی داشته باشی

ببخشید اینجور میگم‌ شما دیدت نسبت به مهد و مهارت و ارتباط که میگی پسرم روش بازه خیلی سطحیه من از نگ ...

ممنوپ

@گندالف_خاکستری‍ 

سلام عزیزم شرمنده ب خدا امروز تا رفتم نماز صبح ببندم انگار آب داغ رو سرم ریختن یادم اومد ک دیروز برا شما بود نخوندم بعد از نماز خوندم براتون 

حلال کنین🙏🙏🙏😪😪