ببین شوهرت خواسته با این ترفند طلاهارو از دستت در بیاره.....
من ی مقدار طلا داشتم، شوهرم گفت برو بفروش منم ی مقدارپول بهت میدم،برو به اسم خودت سپرده کن.....سودشم بیاد تو کارت خودت....وقتی طلا به ی قیمت مناسب رسیدبرو بردار برای خودت طلا بخر.....
من احمق قبول کردم....طلا ۳ ماه پیش وقتی ۶۸۰۰بود فروختم...شوهرمم بهم پول داد بردم سپرده کردم...سه ماه سود گرفتم...تقریبا ۱۰ روز پیش گفت جیگر خواهرم اون قرضی که بهم بابت ماشین داده بود.الان میخاد🤔😡
خواهر شوهرم تقریبا ۷-۸ ماهه عقد کرده...میخان عروسی بگیرن...میخاد وسیله بگیره......آره ۲ سال پیش بابت ماشین سنگین ی کم پول کم آوردیم..خواهر شوهرم به شوهرم که برادرش باشه پول قرض دادشوهرم با حرفاش مجبورم کرد رفتم پولا رو به کارت خواهر شوهرم جابجا کردم....
به شوهرم گفتم حقه زدی و پولا رو از من گرفتی.....راستو حسینی میومدی بهم میگفتی...خدا شاهده من پولا رو در اختیارت میزاشتم....قذضیه که باید داده بشه....ولی چرا با این ترفند جلو اومدی....چرا فکر کردی اگه راستشو بهم میگفتی من در برابر فروختن طلاها مقاومت میکردم......کافی بود بهم بگی خواهرم پولشو میخاد...من اینطوری بهتر کنار میومدم.....
برای همین به شما حق میدم که ناراحت باشی.....انگار شوهرت بهت کلک زده...درکت میکنم