2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام سیسی پیرو تاپیک قبلیت مورد وخیم پیدا کردم😂😂من که نیت سنگین کردم...بستم رو چهار تا...سه تا خیل ...

اره این دیگه خود وخیمه

اره باوا خودم دارم پنجمیشم باز میکنم

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

من که نمیخوام باز کنم میخوام بدونم فقط چشم سوم چطوریه و ...باز کردنش راحته؟

چند جایی خوندم چشم سوم که ذات آدم ها رو بهت نشون میده ن اجنه و ...

مثلا توی خیابان راه میری یا توی اقوام تون چشمت به یکی می افته 

و میبینی شبیه حیوان هست شبیه گراز هست یا چهره های خیلی ترسناک 

آدم خیلی اذیت میشه 

اینکه با نماز خوندن  انجام واجبات ترک محرمات میشه چشم سوم باز بشه 

ولی با مدیتیشن این چیزای مسخره نمیشه 

میشه ها 

ولی خدایی نیست شیطانی هست 

چون مدیتیشن یه سری حرکات شیطانی انجام میدی و اجنه وارد زندگیت میکنی و اونا بر قوه تخیل اثر میزارن و یه سری چیز های میبینی حتی روایت هست شیطان هفت آسمان داره 

یعنی بر قوه تخیل اثر میزاره و تو هفت آسمان میبینی و فکر میکنی به یه درجه ای ایمان و تقوا رسیدی که این چیزها رو میبینی!!!

میشه بگی دقیقا چه اتفاقاتی برات افتاد گلم

من دقیقا دنبال چشم سوم نبودم من روحمو از بدنم جدا میکردم بعد اون مدت ک اینکارو کردم همه چیز زمین و زمان برام بی معنی شد ایمانم رو به خدا از دست دادم کلا دیگه به هیچی باور نداشتم و هر وقت اینکارو میکردم موجودات ماورا منو اذیت میکردن به جایی رسیده بودم که دلم براشون تنگ میشد و....هر روز تمرین میکردم بهش میگن فرافکنی فقط این نبود من شیفتینگ هم تمرین میکردم و خودمو حالت فلج خواب میبردم دیگ به جایی رسید هر شب بختک میشدم و افسردگی کرفته بودم