2777
2789

بخصوص جاریم نمیدونم پیش خودش چی فکری میکنه چون بالحنی ک اونا میگن یجوری ب ادم برمیخوره بعد جالب اینجاست و متعجبم من خوش قیافم 

دخترمم ماشالله جذاب و خوشکله یعنی ن بخاطر اینک دخترم هس بخاطر اینکه واقعا همینطوریه 

همه عاشقشن مثلا دخترم پوستش سفیده خودم معمولی شایدم رو ب سبزه روشن 

اصلا فرم چشماش کپ اوناست ب اونا کشیده بعد هی اینطور میگن 

واقعا نمیفخم دلیلش چیه

خب شمام بگو اره بمن رفته چرا منکرش میشی

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

خانواده شوهرکجاخوب بودن که بحان اینجاباشن

ی بارویگه هرکدوم گفتن بگوخداروشکر کلی نذرکردم به خودمو وخانوادم بره

دیگه نمیگن چیزی

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو وااای من ب این خوشگلی ام یعنی؟! بعدشم کلی خوشحالی کنب شوهرت هی بگو‌ببین چی میگن!! قشنگ حرصشون در ...

اره باید اینطور میگفتم من اشتباه کردم بچگی کردم نباید میگفتم ن ب شماها رفته ک خیلی اشتباه کردم اینطور خودم کوچیک کردم 

تازه اطرافیان بهشون میگن بهتره نباید خودم چیزی میگفتم

دلیلش اینکه یوقت توقعی نداشته باشی براش کاری کنن بگن نه از ما نیست از خودتونه مخصوصا جاریت

کار مثلا چی 

جاریم خیلی حسادت پنهان بهم داره توروم فقط میگه میخنده خودم عمیقا خیلی مسایل حس میکنم