2777
2789

دیروز عمل کاشت ابرو داشتم ساعت ۶ صبح باشوهرم رفتیم کلینیک کل مسیرومن رانندگی کردم بعدمن رفتم برای جراحی اونم رفت سرکار ۱۱ونیم کارم تموم شد.

زنگ زدم بهش گفتم تموم شد گفت بشین توکلینیک تامن بیام.۲رسید.قبلش چندبارگفتم با اسنپ بیام گفت نه خودم میام دنبالت.خالص برگشتیم نزدیک های خونه بودیم گفتم بریم داروخونه من دارو بگیرم داروخونه چون تاییدنشدشامل بیمه نمیشه من سرهمون کوچه رفتم پزشک عمومی تاداروتاییدکنه ازبیمه استفاده کنم.

تقریبا نیم ساعت طول کشید تاداروبگیرم بیام اومدم دیدم توماشین خوابیده بازبهش گفتم اسنپ میگرفتم بهتربود

برگشته میگه ۴۰۰یا۵۰۰میشدبخاطرهمین اومدم دنبالت.

بعدمیگه رفتم داروخونه اومد یه زنگ نزدی نگران نشدی چرادیراومدم میگه کاشت ابروکردی عمل کليه نکردی نگران باشم.بااین طرزفکرولحن حرف زدن انتظارتشکرهم داره 

بنظرتون باهاش چیکارکنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا بنده خدا خسته بوده خوابیده متوجه نشده دیر کردی بعدم اومده دنبالت حالا شما ی تشکر میکردی میگفتی ممنون عزیزم کلی بینتون گرم تر میشد و ایشونم خوشحال میشد ک شما کارشو دیدی دفعه بعدی بیشتر برات از جون مایع میذاشت اینجوری سرد میشه 

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

خب با وجود خستگی اومده دنبالت حالا شاید یه بخشیش بخاطر پول اسنپ بوده باشه  . ولی مطمئن باش بقیه اش از رو احساس تکلیف . مردا رو هرجا کار خوبی میکنن تشکر کنید تا تقویت بشه حس مردونگیشون . هرجا هم‌گله دارید جداگانه گله کنید .این نظر شخصی منه 

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

حالا بنده خدا خسته بوده خوابیده متوجه نشده دیر کردی بعدم اومده دنبالت حالا شما ی تشکر میکردی میگفتی ...

آخه رفتشم بازماشین خوابیدمن رانندگی کردم علنا فقط بخاطرهزینه اسنپ اومده دنبالم نه بعنوان‌ شوهریاهمراه

آخه رفتشم بازماشین خوابیدمن رانندگی کردم علنا فقط بخاطرهزینه اسنپ اومده دنبالم نه بعنوان‌ شوهریاهمرا ...

عیبی نداره عزیزم شما اونجوری گفتی حرصش گرفته زندگیتو تلخ نکن سر این مسائل زندگیا انقدر سخت شده ک خودمون باید ی کم جو‌رو‌مدیریت کنیم تا شیرین باشه و خوش باشیم 

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

خودش گفت اومدم تاهزینه اسنپ ندم

اینجوری میگن من شوهرم ب اسم هزینه اسنپ منو میبره اینور اونور انقدددد غر میزنه دیوونه میشم😂ولی میدونم خودش دوس داره همراهیم کنه. تو همه حال هم تشکر میکنم. تو تشکر کن جای دوری نمیره . بعد مثلا این عادت تشکر و تعریف جا افتاده بینمون .قهر هم ک باشیم غذا میخوره ازم تشکر میکنه . حتی وقتی غذا آماده میگیریم هم تشکر میکنه

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️