2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از زبون کسی ک 30 میلیون هزینه کرده پیشش دعانویس معروف باید بت بگم ک معکوس میشه همه چی و اصلا هم درست نمیشه و سنگینی میاره 

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

از زبون کسی ک 30 میلیون هزینه کرده پیشش دعانویس معروف باید بت بگم ک معکوس میشه همه چی و اصلا هم درست ...

دقیقا چون به خیلی چیزا بر میگرده اول اینکه واقعا دعا نویس به کسی گفته میشه که از دعا ها ایات و اذکار قرانی و معتبر استفاده کنه و همچنین اداب این عمل رو 

هر گونه واسطه طلسم  موکل و جن و ف ال و کلا رمال بازی در بیاره کارما داره و شرک شک نکنید نتیجه ک نمیده مصیبت و سیاهی و سنگینیم میاره حالا ابینا به کنار و این کارا سحر جادو و شیادی همش 

یه دعا تویس واقعی که جز خیر مطلق و خوبی و برکت اونم به لطف خداست همش برا مراجعینش داره باید کاملا خالص و مخلص باشه نیتش واقعا کمک به خلق خدا باشه نه دلالی و تجارت و کاسبی رو دعا که متاسفانه الان بازار بزرگی راه انداختن 

بعد اون حق الزحمه و هدیه ای که دریافت میکنه برا زمان و انرژی خودش نه در اضای اون دعا و بخصی رو هم باید صدقه بده که پاک باشهو اثر و انرژی اون دعا برای صاحبش بیشتر شه 

و از ایات قران و اذکار و ادعیه معتبر استفاده کنه بدون واسطه از خود خدا بخواد برا بندش

اینم حتما علم اذن قدرت و تواناییش باید از سمت مبدا خدا داده شه تا اجابت شه 

نه اینکه هرکی از راه رسید با کارای شیطانی و شیادی بگه اره من دعا نویسم و فلان و اینا

و اینکه هیچ تضمینی نیست همه چی به دست و خواست خداست 

من ایشونو واقعا قبول دارم و خییلی کمک و راهنماییم کردن 

شمارشونو برلی دوستانی که نیاز دارن میزارم 

۰۹۹۰۴۶۹۰۷۳۲

فقط اینکه صرفا تو واتساپ پاسخگو هستن