2777
2789

مثل خودش باشم...شونزده ساله دنبالشم راضی باشه... همسرمم دوست نداره...الان همسرم میگه دیگه نمیخوام برم پیشش خسته شدم انقدر التماسش کردم.... منم تا الان تشویقش میکردم به زورم شده بره پیشش ولی واقعا بریدم منم از بی مهریش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت مهر طلبی 

۱۶ ساله

اگه میخواس مهرت به دلش بیفته تاحالا افتاده بود

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

هیچ وقت کنارمون نبوده نه تو سختیا نه تو مریضی...خانواده ام ازم دورم یه روزم تاکید میکنم یه رورم قبول نکرده نوه شو نگه داره مثلا یه دکتر برم...دوستام نبودم تا الان کم آورده بودم... شهر غریب نه خودش نه دخترش نه پسرش تو جمعشون راهمون ندادن...فقط با هم دور همی میگیرن عکس استوری میکنن دل منو بسوزنن

اینم حسوده چشم دیدن خوشیمو نداره

حسادت جز خصوصیات اکثر مادرشوهراس چون از شوهرشون خوشی ندیدن از پسرشون انتظار دارن یکم ببینن پسرشون زنشون تحویل میگیره حسادت میکنن شروع میکنن به تیکه انداختن

آخه همسرم از وقتی کات کرده خیلی غمگینه پدرش فوت شده آدم خوش قلبیه میگم حداقل با مادرش باشه

وقتی شوهرت نمیخواد

مادرش هم نمیخواد

تو هم وا بدع

منم مث تو بودم ۱۰ سال تلاش کردم

ولی الان بیخیال شدم 

ینی جوری شدم دیگه اگه شوهرم بره،روانم داغون میشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری