2777
2789
عنوان

هیچوقت نمیتونم با بوی بد مرغ کنار بیام اصلا خوشمزه نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با چوب دارچین و دو پر برگ بو و فلفل سیاه بوش رو بگیر 

به نام خداوند بخشاینده بخشایشگر مهربان💖 شکر و سپاس مخصوص خداوندیست که پروردگار جهانیان است💖 مهربان تر ین مهربانان است 💖مالک روز جزاست💖 تنها تو را می پرستیم و تنها از تو یاری می‌جوییم💖 ما را به راه راست هدایت فرما💖 راه کسانی که به آنها نعمت داده‌ای و نه کسانی که بر آنها خشم گرفته ای و نه گمراهان💖 
با چوب دارچین و دو پر برگ بو و فلفل سیاه بوش رو بگیر

همه چی میریزم ادویه جوشوندن تو آب و سرخ کردن و... بوی گندش نمیره

چای هست اگر مینوشی، من هستم اگر عشق میورزی و راه هست اگر رهگذری ☕️🧘‍♀️

ول کن خوشت نمیاد نخور این حالت روحی بیشتر به بدنت ضرر میزنه تا بخواد پروتئین جذب کنه

اخه انوقت پروتئین چیکار کنم 

بهتره سردی معده ات را درمان کنیوقتی بوی غذا اذیتت می کنه باید به سردی معده شک کنیمعده سرد کم کم کمرد ...

من کلا یکمی بد غذام هر غذایی رو نمیتونم بخورم 

همه چی میریزم ادویه جوشوندن تو آب و سرخ کردن و... بوی گندش نمیره

با  ادویه تندوری ،پودر سیر ، پودرفلفل قرمز،پودر کاری و نمک مزه دارش کن عالیه برای کباب کردن 

ویییی نصف شب دلم خواست 

به نام خداوند بخشاینده بخشایشگر مهربان💖 شکر و سپاس مخصوص خداوندیست که پروردگار جهانیان است💖 مهربان تر ین مهربانان است 💖مالک روز جزاست💖 تنها تو را می پرستیم و تنها از تو یاری می‌جوییم💖 ما را به راه راست هدایت فرما💖 راه کسانی که به آنها نعمت داده‌ای و نه کسانی که بر آنها خشم گرفته ای و نه گمراهان💖 
با ادویه تندوری ،پودر سیر ، پودرفلفل قرمز،پودر کاری و نمک مزه دارش کن عالیه برای کباب کردن ویییی نص ...

خیلی پودر سیر میزنم ولی وقتی قاشق میبرم دهنم بوی زهم گوشت حالمو بد میکنه 

گوشت واقعا به اندازه مرغ بود نداره حتی گوسفندی بوش کمتره

من خودم مرغ سینه بنظرم خوشمزه است باکتف و بال ران زیاد حال نمیکنم چون از استخون چربی بی زارم حتی اگه تو گوشتم اینطوری باشه 

خیلی پودر سیر میزنم ولی وقتی قاشق میبرم دهنم بوی زهم گوشت حالمو بد میکنه

این ترکیب رو که نوشتم درست کن پشیمون نمیشی  مخصوصا اگه ذائقه تند داشته باشی دیگه عالیه