همیشه از مرغ بدم میومد با زور و بخاطر پروتئین تحمل کردم ولی واقعا دیگه نمیخوام تو رژیم غذاییم مرغ باشه بعد مرغ تخم مرغم حذف میکنم این دوتا بوگندو رو نمیخوام ببینم
چای هست اگر مینوشی، من هستم اگر عشق میورزی و راه هست اگر رهگذری ☕️🧘♀️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با چوب دارچین و دو پر برگ بو و فلفل سیاه بوش رو بگیر
به نام خداوند بخشاینده بخشایشگر مهربان💖 شکر و سپاس مخصوص خداوندیست که پروردگار جهانیان است💖 مهربان تر ین مهربانان است 💖مالک روز جزاست💖 تنها تو را می پرستیم و تنها از تو یاری میجوییم💖 ما را به راه راست هدایت فرما💖 راه کسانی که به آنها نعمت دادهای و نه کسانی که بر آنها خشم گرفته ای و نه گمراهان💖
همه چی میریزم ادویه جوشوندن تو آب و سرخ کردن و... بوی گندش نمیره
با ادویه تندوری ،پودر سیر ، پودرفلفل قرمز،پودر کاری و نمک مزه دارش کن عالیه برای کباب کردن
ویییی نصف شب دلم خواست
به نام خداوند بخشاینده بخشایشگر مهربان💖 شکر و سپاس مخصوص خداوندیست که پروردگار جهانیان است💖 مهربان تر ین مهربانان است 💖مالک روز جزاست💖 تنها تو را می پرستیم و تنها از تو یاری میجوییم💖 ما را به راه راست هدایت فرما💖 راه کسانی که به آنها نعمت دادهای و نه کسانی که بر آنها خشم گرفته ای و نه گمراهان💖
خیلی پودر سیر میزنم ولی وقتی قاشق میبرم دهنم بوی زهم گوشت حالمو بد میکنه
این ترکیب رو که نوشتم درست کن پشیمون نمیشی مخصوصا اگه ذائقه تند داشته باشی دیگه عالیه