2777
2789
عنوان

کیا اسپرسو ساز خونگی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 45 پست
استفاده نمیکنم آخهعادت به فر دارم

دقیییقن منم تا قبل از هواپز داشتن فکر می کردم فر خوبه

ولی زندگیم به قبل و بعد از هواپز تقسیم می شه

غذای سالم سریع خوش‌مزه متنوع بدون ظرف کثیف کردن

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید قهوه خور شدیم بعدشواقعا انرژی میده؟؟؟

آره خیلی مود آدم رو می بره بالا 

خوشحالی و انرژی و امید به زندگی میده برای من این طوریه

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

آخه تازه رژیم شروع کردیم با همسرم....باز شکلات و بستنی رو شروع کنیم که نمیشه...

از شیر استفاده کن اگر تلخشو دوست نداری من اکثرا اسپرسو تلخ میخورم 

که اصلش هم عربیکا و روبستا و یا ترکیبشونع

-حال خوب را باید خودت بنوازی با تار های شادی و نُت های بیخیالی🎻💛⚡️

سلام عزیزم.ببخشید ی سوال داشتم.من حقیقت برای بانک می‌خوام بخونم.ولی برای مصاحبه چندتا سوال داشتم که اگر لطف کنید از همسرتون بپرسید.من چشمم ضعیفه ینی دوربین مشکل داره البته نه خیلی ولی متن رو نمیتونم ببینم.عدد رو میتونم ولی عدد رو نه نمیتونم ببینم.مثلا شمارم چهار هست.میشه ازشون بپرسید که مشکل اداره یا نه برای استخدام تو بانک؟؟ممنون میشم واقعا خدا خیرتون بده

سلام عزیزم.ببخشید ی سوال داشتم.من حقیقت برای بانک می‌خوام بخونم.ولی برای مصاحبه چندتا سوال داشتم که ...

نه عزیزم مشکلی نیست

تو معاینات پزشکی خیلی سختگیری نیست

آزمون علمی ش سخته 

و بعد هم گزینش عقیدتی و ....

اگر آزمون رو قبول شدی، کلا مراحل بعدی رو با حجاب کامل و بدون آرایش برو.

و اینکه از برنامه های آینده ت پرسیدن بگو نه قصد ازدواج داری و نه بچه دار شدن.

خود من تو مصاحبه چون گفتم عقد هستم و بعد ازدواج هم قصد بچه دار شدن دارم، ردم کردن‌

نه عزیزم مشکلی نیستتو معاینات پزشکی خیلی سختگیری نیستآزمون علمی ش سخته و بعد هم گزینش عقیدتی و ....ا ...

خدا خیرتون بده.بله حقیقت من خواستگار هم ندارم راستش🤣

شاید چون زیبا نیستیم.حالا کاری ندارم.اخه من شمارم شاید پنج یا شش باشه.میخوام برم دکتر ببینم لیزر کنم یا نه ولی از بطرف کار بانک با سیستمه میترسم دوباره عینکمو برگردونه.عزیزم پس مطمینی؟؟من آزمونشو ظاهراً قبول شدم است اما است دادن واسه مصاحبه هم خیلی نگران نیستم برای بقیه آزمایشات نگران نیستم فقط چشمم اونم چون ارثیه 

خدا خیرتون بده.بله حقیقت من خواستگار هم ندارم راستش🤣شاید چون زیبا نیستیم.حالا کاری ندارم.اخه من شما ...

حالا بری سرکار به خاطر حقوقت برات کلی خواستگار میاد عزیزم 

از بس که مردای ایرانی جاه طلبن...

حواست باشه به این موضوع حتما. 

راجع به لازک هم حتما با دکتر مشورت کم و اگر مشکلی نبود انجام بده.

نگران برگشت هم نباش چون الان همه با گوشی و لپ تاپ دائم دارن کار میکنن.

من دوسال پیش انجام دادم. واقعا راحت شدم. 

شماره چشم من ۳ بود.

حالا بری سرکار به خاطر حقوقت برات کلی خواستگار میاد عزیزم از بس که مردای ایرانی جاه طلبن...حواست باش ...

آره می‌دونم دستتم درد نکنه خدا خیرت بده .من تو خانواده سنتی بودم و خیلی چیزا رو نمی‌دونم.لیزیکم خیلی میترسیدم ولی می‌خوام برم دکتر.بالاخره باید راحت بشم .ممنونتم واقعا

خدا خیرتون بده.بله حقیقت من خواستگار هم ندارم راستش🤣شاید چون زیبا نیستیم.حالا کاری ندارم.اخه من شما ...

سلام مجدد.ببخشید دوباره مزاحم شدم.شما ک گفتید نگم بچه و شوهر و.ی سوال داشتم پس چرا تاهل و فرزند امتیازه؟؟خودم می‌خوام بگم نه ولی میترسم یوقت بخشنامه ای چیزی گرفته باشند که اینجوری گفته باشه که برعکس حذف شما باشه.شما اطلاع ندارید؟من منبع موثق ندارم