2777
2789

چندساله کف پام میخچه داره

درد هم نداره

ولی امشب دیدم شکلش عوض شده و از کناره ها بازم داره میخچه درمیاد... 

چسب میخچه از داروخانه

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اثرنداره

من زدم برای خودم درست شد

مارک‌ خوبش رو بگیر 

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

این میخچه چندین سال هست که زدهبرای شماهم میخچه قدیمی بود؟

بله دقیقا چندین سال بود که مونده بود

دو سه مدل چسب امتحان کردم

اخریش جواب داد 

حیف اسم مارکش رو‌ یادم نیست 

سلام 

پای من میخچه داشت

رفتم حمام و با سنگ پا خوب تراشیدمش

بعد پامو داخل آب گرم گذاشتم تا گوشت پام نرم شه وبعدش با ناخن گیر گوشت هایی که درد نمی‌کرد ومیخچه بود خالی کردم وبه ریشه اون رسیدم وریشه با ناخن گیر در آوردم وخوب شد وکامل از بین رفت دیگه هم در نیاومد

ممنون از راهنماییت عزیزدلم

خواهش میکنم عزیزم

فقط چسب رو زدی حتما رعایت کن دستور العملش رو 

اغلب میگن ۳ روز آب نخوره

الان تابستونه سخته ولی باید رعایت کنی تا بره