2777
2789

اول خودم

۱_وقتی عصبانی هستی /هست حرف نزن

۲_شوهرتو گرسنه نگه ندار(این فقط درمورد غذا نیست)

۳_ تو رابطه ۱۰۰ خودت رو نذار

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتماد مطلق ممنوع.  (در ظاهر داشته باش و بگو که داری  ولی ته ذهنت نههه) 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

از اوال واسه هرچبزی کوتاه نیا واسه علاقه هات بجنگ حدوو مرزتو مشخص کن 

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

اول اینکه مسائل خودتون رو ب هیچکسِ هیچکس نگووو 

دوم اینکه هر وقت کسی خواست دعوت کنه یا برنامه کنه بهش بگید بذار با همسرم مشورت کنم یا اطلاع بدم(نه از روی ترس که از رو احترام) .حتی اگه میدونید راضی هست این کار خیللللی خوشحالش میکنه لول زندگی رو میبره بالا واقعا .

سوم اینکه هیچوقت جلو بقیه عیبش رو نگید مسخرش نکنید حتی اگ جنبه اش بالا باشه .

چهارم وقتی از سر کار میاد خیلی وقتا برید ب استقبالش حالا با یه لیوان شربت .یا بغل خالی 

پنجم هیچوقت همه چی تموم نباشید خونه همیشه مرتب نباشه حتی خودتون گااااهی شلخته باشید 

ششم رابطه جنسی همیشه نباید از سمت اون استارت بخوره

حالا بخوام همه رو بگم تا صبح طول میکشه

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

اعتماد مطلق ممنوع. (در ظاهر داشته باش و بگو که داری ولی ته ذهنت نههه)

اتفاقا بنظرم ته ذهنت اعتماد رو داشته باش  . آدم ب هرچی فکر کنه جذبش میکنه

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

همه موارد که گفته شد به علاوه اینکه سعی کنین دخترای مجرد شوهر نکنین

همه ازدواج ها مثل مال ما داغون نیست خواهر

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام