2777
2789
آها یعنی چون پخته تره هرکاری کردم ازش اجازه بگیرمحتما با جاری ازدواج میکنین شماها

من که میگم  این مشورت بیشتر جنبه ی نمایشی داشت و خواسته بگه که بعدا کسی به روش نیاره 

ولی باز هم حرکت جالبی نیست

واقعا ربطی به بقیه  نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرش میگفت مرد همینه ممکنه شیطنت کنه تو باید شوهرتو خفظ کنی

میخواستی بگی نکنه این پسری که بزرگ کردی و دادی دست من نتیجه خیانت شوهرته

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

مادرش میگفت مرد همینه ممکنه شیطنت کنه تو باید شوهرتو خفظ کنی

دقیقا به نظرم تو این موارد مشورت گرفتن با آدم  های عادی که تخصص و صلاحیت ندارن یعنی ندید گرفتن  و سرپوش گذاشتن روی کار اشتباه

[QUOTE=393821327]میخواستی بگی نکنه این پسری که بزرگ کردی و دادی دست من نتیجه خیانت شوهرته[/QUOTE

حرف زیاااده عزیزم، من بعد ها تو جلسات تراپیکه رفتم فهمیدم کلا شوهرم علاقه به روابط متنوع و فتیش داره، من ساده رو بگو فکر میکردم اگه همه جوره پایش باشم بهم خیانت نمیکنه

[QUOTE=393821327]میخواستی بگی نکنه این پسری که بزرگ کردی و دادی دست من نتیجه خیانت شوهرته[/QUOTEحرف ...

بله میدونم یه زندگی که خراب میشه توش هزاران هزار حرفه

بقیه فقط یه کلمه میشنون که اینا جدا شدن .همین.

انشالله بهترین ها در انتظارت باشه

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

آها یعنی چون پخته تره هرکاری کردم ازش اجازه بگیرمحتما با جاری ازدواج میکنین شماها

کسی حرف از اجازه زد ؟

تا عاقلان راهی برای خندیدن پیدا کنند،ما دیوانگان هزار بار خندیده ایم(:️ 🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

نه ولی مشورت کردن بعضی وقتا حکم اجازه گرفتن و داره

من زندگیو مثل شما سخت نمیگیرم

تا عاقلان راهی برای خندیدن پیدا کنند،ما دیوانگان هزار بار خندیده ایم(:️ 🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻