2777
2789
عنوان

سفر به شیراز

321 بازدید | 13 پست

سلام خانم های عزیز شیرازی ، اگر خدا بخواد انشاءالله مسافرت میخوایم بیایم شیراز ، اگر لطف کنید جاهای دیدنی و رستوران و خرید و معرفی کنید ممنون میشم

سوغات شیراز هم بگید چیه؟

خدایا بابت همه ی نعمتهات شکر ، خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ، خدایا برای تو غیرممکن وجود نداره پس غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن 🤲🌾💚😘

آدرسش کجاست؟ قیمتهاش ارزونه؟

خدایا بابت همه ی نعمتهات شکر ، خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ، خدایا برای تو غیرممکن وجود نداره پس غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن 🤲🌾💚😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر بتونيد بعد از عيد بيايد خيلي بهتره چون الان بي نهايت شلوغه

رستوران: صوفي كه بهترين شعبه اش دوكوهك هست

هفت خوان

شانديز

زيتون

كته ماس(نزديك شاهچراغ هست)

و...

جاهاي ديدني:

شاهچراغ

آرامگاه سعدي، حافظ، خواجوي كرماني

باغ ارم، عفيف آباد، جهان نما، خانه قوام، زينت الملوك، 

بازار وكيل

ارگ كريم خان

حمام وكيل، مسجد وكيل ، سراي مشير

اين قسمت تاريخي بود

مجتمع خليج فارس(شهرك گلستان)

مجتمع زيتون

ستاره

حافظ

سپهر

اينا هم مركز خريد هستند و هم سه تاي اولي شهربازي و رستوران هم دارن

اگر هم بخوايد اطراف شيراز رو بگرديد سپيدان، كوهمره سرخي، آبشارمارگون و.. جاهاي ديدني زيادي دارن

كلا اگر وقت زياد داشته باشيد جا واسه گردش خيلييييييييي زياده

اميدورام بهتون خوش بگذره

دختر پاییز که باشی عاشقانه هایت را پایانی نیست..
وای شیراز عشقههههه مخصوصا تو این هوای بهاری انشالله به سلامت بیایین شیراز حتما حافظیه و باغ ارم رو ...

ممنون عزیزم

اگر بتونيد بعد از عيد بيايد خيلي بهتره چون الان بي نهايت شلوغه رستوران: صوفي كه بهترين شعبه اش دوكو ...

ممنون عزیزم از اطلاعات خوبی که بهم دادی

مجتمع خلیج فارس

پاساژ ستاره 

پاساژ زیتون

پاساژ آفتاب

.

.

باغ عفیف آباد

باغ ارم

باغ دلگشا

باغ نارنجستان قوام

خانه زینت الملوک

سعدی

حافظیه

خواجو کرمانی

سرای مشیر ،حمام وکیل ، بازار وکیل

مسجد نصیرالملک

باغ جهان نما و حافظیه نزدیک هم هست.

پارک کوهستانی دراک

.

..

رستوران شرزه نزدیک بازار وکیل 

صوفی شعبه عفیف آباد

صوفی شعبه ستارخان

رستوران هفت خوان

رستوران کهن

بیرون بر شهر غذا

سلام به همه و شیرازی های عزیز.

تیم کارشد، برای شما عزیزان لیستی از بهترین رستوران های شیراز رو همراه با آدرس، شماره، توضیحات کامل، مسیر یابی و  آدرس روی نقشه تهیه کرده. برای دیدن این لیست به لینک زیر مراجعه کنید.

بهترین رستوران های شیراز در سایت کارشد

امیدواریم بتونیم کمکی کرده باشیم.