فقط ایران ♥️👑کوروش شاه ِ شاهان 👑 وطنم💚🤍♥️تورا با تمام زخم هایت دوست دارم،چون هنوز به خوب شدنت امیدوارم🤍🕊️yogi girl🧘🏻♀️بدنساز🏋🏻♀️ ......شدی قلب و تن وروحم شدی بال وپر و جونم شدی ، همه ی منظورم💕💍درخواست دوستی نمی پذیرم با احترام🩵 گاهی باید باخت تا بُرد....🌸💛
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فقط ایران ♥️👑کوروش شاه ِ شاهان 👑 وطنم💚🤍♥️تورا با تمام زخم هایت دوست دارم،چون هنوز به خوب شدنت امیدوارم🤍🕊️yogi girl🧘🏻♀️بدنساز🏋🏻♀️ ......شدی قلب و تن وروحم شدی بال وپر و جونم شدی ، همه ی منظورم💕💍درخواست دوستی نمی پذیرم با احترام🩵 گاهی باید باخت تا بُرد....🌸💛
تو نت سرچ کردم ببینم کدوم بانک تو شهر ما زودتر میده همونو انتخاب کردیم. مدارک و ضامن و... رو تکمیل کردیم رفتیم ایراد الکی گرفتن منم با رئیس کل تماس گرفتم بهشون اخطار دادن.
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
بانکای خصوصی بهترن کلا یا دولتی؟و اینکه چه سالی بودین شما؟ قسط اولش چقدر بود؟
باید ببینی کدوم بانک تو شهرتون بودجه داره و صفش خلوت تره دولتی و خصوصیش مهم نیست ما ۹۸ از تجارت گرفتیم. همون اول، قبل از واریز یه قسط رو برمیدارن ولی مبلغش رو یادم نیست شوهرم پرداخت میکنه.
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.