2777
2789
عنوان

کیا خواهرشون از خودشون سرتره

429 بازدید | 28 پست

من یه عمر پدر مادرم خواهرم رو ازم بهتر و بالاتر دونستن حالا هم شوهرم هی خواهرم رو میکوبه تو سرم و میگه که ببین اون چقدر قشنگه و اخلاقش خوبه و این چیزا 

شما باشید چیکار میکنید 

ماه اخرمه جاییکه درکم کنن حواسشون بیشتر بهم باشه هر کی از یه طرف یه زخم زبونی میزنه خسته ترم میکنن

هیچ کی رو ندارم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خواهرام خیلی از خودم قشنگ ترن ولی شوهرم اصلا ازین حرفا بهم نمیگه همیشه استرس داشتم شوهرم اینو بزنه تو سرم

تو هم متقابلا تحقیرش کن

تا وقتی با ادبم که خودت احترامتو نگه داری بعدش هر چی شنیدی از خودت بدون 

شوهرت میگه اون قشنگه؟؟؟!!!!!😡

اره از اخلاقشم زیاد تعریف میکنه 

ولی خبر نداره خواهرم تو رو باهاش خوبه پشت سرش کلی مسخره اش کرده و کلا خوشحاله که شوهرم از شوهر اون درامد کمتری داره 

خواهرام خیلی از خودم قشنگ ترن ولی شوهرم اصلا ازین حرفا بهم نمیگه همیشه استرس داشتم شوهرم اینو بزنه ت ...

کردم بدتر شد 

نمیدونم موقعی که منو پسندید کور بود یا چی

چقد بدشانسی توام من باشم اول پدر مادر بعد شوهره رو باخاک یکسان میکنم اینقدر بدم از تبعیض بین خواهر میاد 

شوهرت چقد اشغاله بگو برادرت یا دوستت از تو خوشگلتره بسوزه 

بمامان بابات هم تفهمیم کن اخرعاقبت میان محتاج تو میشن چون دیدم کسایی که اینطور بودن