2777
2789
عنوان

رشته ریاضی فیزیک سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 64 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا بازارش بستگی به رشته دانشگاهیت داره بعضی رشته ها بازار خیلی خوبی دارن مثلا آی تی و مهندسی کامپیوتر و اینا

ولی خودش خیلی سخته خیلییی خیلییییی

بازار کار همه شون مثل همه یا باید دانشگاه خوب و اینا قبول بشی و رشته بدرد بخور یاهم که فقط میشی خانم مهندس خانه دار

آره مثلا پزشکی یا دندون بری شاید تضمین شده باشه ولی خب اونا هم سخته

والا بازارش بستگی به رشته دانشگاهیت داره بعضی رشته ها بازار خیلی خوبی دارن مثلا آی تی و مهندسی کامپی ...

من IT بودم..سخت نیست خیلی خیلی🤣

الان دیگه لیسانس IT نداریم 

اصلا آموزش پرورش گفته الویت ب به هییییچ عنوان توی هیییییچ مدرسه ای نمیتونه تجربی بره و ممنوعه

من خواهرمو ثبت نام کردنی رفیق صمیمیش ب بود 

بعد خیلیا هم اومده بودن ب بودن

-حال خوب را باید خودت بنوازی با تار های شادی و نُت های بیخیالی🎻💛⚡️

میترسم کم بیارم وسطش خیلی سخته

ببین از نظر سختی رشته ریاضی سخت‌تر از رشته تجربی نیست حتی می‌تونم بگم قبول شدن دانشگاه خوب تو رشته تجربی سخت‌تره چون رقابت تو این رشته شدیدتره

من IT بودم..سخت نیست خیلی خیلی🤣الان دیگه لیسانس IT نداریم

آره میدونم خودمم میخواستم آی تی انتخاب کنم دیگه حالا تصمیم گرفتم برم علوم کامپیوتر چون میگن نزدیک همه.

منظورتون آی تی سخت نیست ؟ من ریاضی دبیرستانو گفتم😅

آره میدونم خودمم میخواستم آی تی انتخاب کنم دیگه حالا تصمیم گرفتم برم علوم کامپیوتر چون میگن نزدیک هم ...

اره منظورم ای تی بود

ریاضی دبیرستان قبول دارم سخته ولی خیلی خیلی نه.