2777
2789
عنوان

چهار تا خواهریم چجوری سالن بزنیم💅🏻💅🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 23 پست
من نظرم این بود که میز هر لاینی رو داخل سالن بدون اجاره و درصد تحویل ناخن کار یا مژه کار بدیم به شرط ...

مژه ک خیلی آسونه یدونه ویدیو تو‌یوتیوپ ببینی یاد میگیری کوتاهی و اصلاح و پاکسازی و اپیلاسیونم آسونه ....یکی از شماها بره تو لاین پوستی یکیم رنگ‌ولایت و کراتین

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نظرم این بود که میز هر لاینی رو داخل سالن بدون اجاره و درصد تحویل ناخن کار یا مژه کار بدیم به شرط ...

بستگی به خودش داره قبول بکنه یا نه

ولی اگه میتونین هزینه کنین هر کدومتون ۵,۶میلیون یه دوره ای ببینید

بکیتون مژه یکی ناخن یکی رنگ مو و کوتاهی یکی هم پاکسازی و فیشیال،یا میکاپ و شروع به کار کنید تو سالن خودتون

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

بدون تجربه که نمیتونید برا مردم کاری انجام بدیدمگر کادر استخدام کنید

استعداد و تجربه دارن بچه ها 

میشه کادر رو استخدام کنیم بدون اجاره و درصد فقط ب شرط اینکه به ما اموزش بده؟

استعداد و تجربه دارن بچه ها میشه کادر رو استخدام کنیم بدون اجاره و درصد فقط ب شرط اینکه به ما اموزش ...

بله اگه کادر حرفه ای بیارید چرا که نه

ولی خب تا آموزش ‌ حرفه ای شدن یکسال در نظر بگیر لاقل 

بستگی به خودش داره قبول بکنه یا نهولی اگه میتونین هزینه کنین هر کدومتون ۵,۶میلیون یه دوره ای ببینیدب ...

یکی دوتامون دوره میبینیم و اینکه بچه ها خیلی هنرمندن و استعداد دارن

بنظرتون مدرک مهمه یا نمونه کارای خوب

بله اگه کادر حرفه ای بیارید چرا که نهولی خب تا آموزش ‌ حرفه ای شدن یکسال در نظر بگیر لاقل

زمانش مهم نیست

فقط اینکه از فرصتمون استفاده کنیم برامون ارزشمنده

یکی دوتامون دوره میبینیم و اینکه بچه ها خیلی هنرمندن و استعداد دارنبنظرتون مدرک مهمه یا نمونه کارای ...

نمونه کار اولویته ترجیحا جفتش

خلاصه ک چشام دنیاییه