2777
2789

من کلا خودم داداشامو بزرگ کردم و همه کارا خونه هم رو دوش منه:)

بعد امروز فامیلمون جلو جمع بهم گفت آدم تو بچگیش هرچی باشه بزرگ شه هم همونه  مثلا تو الان واسه پدر مادرت کوزتی بزرگ شی خونه شوهرتم کوزتی واسه پدر شوهر مادرشوهرتم کوزتی

خیلیی بغض کرده بودم وقتی کسی به روم میاره حالم داغون تر میشه من می‌دونم مامان و بابام دوسم ندارن من کوزت اون خونه ام ولی چرا جلوی جمع باید میگفتن 💔

میشه دعا کنید واسه آرامشم....صد برابر به خودتون برگرده الهی

میگفتی توم گه خوری اینجا اونجا همه جا😐

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ کوزتی عزیزم نیکی و کمک ب والدین از کارای خوبی ک خدا دوست داره 

بزار بهت یه جیزی بگم هر جیزی تو این جهان هستی از دو بُعد دیده میشه یکی بعد منفی یکی  بعد مثبت بستگی ب خود داره ک چجور ببینی

کاری ک تو میکنی کوزتی نیس بهترین کار ک ب مدر مادرت کمک میکنی ولی برای خودتم وقت بزار

ولی راست میگه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
چ کوزتی عزیزم نیکی و کمک ب والدین از کارای خوبی ک خدا دوست داره بزار بهت یه جیزی بگم هر جیزی تو این ...

نیکی به پدر مادر نیست 

پدر مادر من ظالمن کلا

میشه دعا کنید واسه آرامشم....صد برابر به خودتون برگرده الهی

از کی تا حالا کمک به پدر و مادر ، خادم خواهر و برادر و ذوی الحقوق شده کوزت؟!!

عزیزم اون آدم بی ظرفیت و بی جنبه ای بوده که این حرف را زده ، حالا تو چرا اینقدر دهن بین هستی؟

واقعاً اگر پدر و مادری عرضه داشته باشند به بچه شون کار یاد بدهند، بچه شون را دوست ندارند؟ خودت را با همسالان آن مقایسه بکن ببین چقدر بیشتر از اونا کار بلد هستی! این هنر پدر و مادرت بوده ، اونا هیچوقت بدخواه تو نبودن بلکه برعکس کاملا واسه آن خیرخواهی کردن.