ببین من کلانا از بوی گوشت بدم میاد و خیلی حساسم طبق چیزی که خودم دوست دارم اصلا و ابدا تو قرمه دنبه نمیریزم البته طرز خوراک آدما فرق داره
اگه گوشت تکه ای هست اوکی اگه کنارش استخون هم دارن مثلا دنده چون یسریا دنده میزارن تو خورشت مشکلی بنظر من بد نمیشه
اول به اندازه گوشت یعنی هر چی گوشت زیاد تره پیازهم بیشتر مورد کن
منتها پیاز هارو اندازه کله آدم خورد نکن قشنگ ریز ریز اگه با دست نمیتونی با خورد کن برقی با دستی
رنده نکن چون پیاز ابش گوشت خراب میکنه
گوشت هارو حدود ۱۰ الی پونزدن دقیقه خوب تفت بده البته موقعی پیاز هات بوش پیچید یعنی نه خام نه خیلی سرخ شده اون موقع گوشت بریز تفت بده
تو دو مرحله ادویه میریزی یکی موقعی که بعد از ده الی یک ربع گوشت هارو تفت دادی زرد چوبه و فلفل سیاه به اندازه دلخواه ولی کم نریز بزار بوی گوشت خوش عطر بشه نمک. و ببین این مقدار ادویه اینا همش چشمیع یعنی اگه دستت باشه چقدر لوبیا بریزی و اینا باید بدونی که اندازه گوشت لوبیا چقدر ادویه بریزی
خب این کنار بریم سراغ لوبیا
من لوبیا قرمز کپسولی میریزم البته به دلخواه میتونی چینی هم باهاش قاطی کنی اما همش نباشه
حتما حتما ببین یکی. از رازای جا افتادن قرمه خیس کردن لوبیا هاست و همچنین کیفیت اونها اگه فردا میخوای بزاری الان خیس کم تا فردا شش با هفت صبح
نمدونم نهار میخوای بدی با شام ولی به هر حال باید لوبیا تا هشت ساعت باید خیس بشه
صبح پاشدی آبش خالی کن
بعد از تفت دادن گوشت ها سراغ لوبیا لوبیا قسنگ اب بگیر تو آبکش ابش رفت بریز تو گوشت تفت بده دو دقیقه سه دقیقه تا بوی خانی لوبیا بره حتما به این زمان تفت بعد مقدارخیلیکمی دوباره زردچوبه فلفل سیاه و نمک کم ها زیاد نریز چون سری اول ریختی
خب آخر باید سبزی بریزی
حتما سبزی خوب تازه بگیر
باید خوب هم سرخ کنی من دو مرحله سرخ میکنم یکی موقعی بسته بندی میکنم یکی هم موقعی غذا رو درست میکنم روغن سبزینه بیشتر از غذا باشه یعنی زیاد روغن بریز داغ شد طب سبزی هارو با شعله زیاد سرخ البته بالا سرش باش نسوزه. بعد که سرخ شد بریز تو ترکیب موادت کمی هم بزن
بعد. نصف قاشق غذا خوری رب گوجه « بازم به تعداد افراد یا به اندازه خورشت » بریز کمی تفت بده بوی خامیش بره
اینجا و رعایت کن حتما حتما وقت میخوای از بریزی تا نصفه قابلمه تا جایی که مواد روی آب بمونه آب جوش بریز بعد بقیش از گرم شیر آب
این بخاطر اینکه شوک وارد نشه وقتی از سرده میریزی مواد. طمع مزه اش بد میشه من امتحان کردم
تا سر قابلمه اب بریز
فقط تو قابلمه ساده بپز
یک نکته هم هست به دلخواه نیم ساعت قبل اینکه خورشت خاموش کنی نصف قاشق غذا خوری رب انار البته سلیقه رب انار ملس بزن خوب میشه البته یسریا دوست ندارن و کمی آب لیمو تازه که الان زیاد از لیمو اندازه. سه تا در اون بطری آب لیمو معادل سه تا قاشق کوچک
من اصلا تو. زود پز. اصلا خوب نمیشه
از ساعت هفت بزاری تادو یا ضهر جا نیفته زیرش کم کنم اگه برای شبه از یک ضهر بزار تا شش بعد از ضهر الی. هفت
و مهم ترش علاقه و حوصله
و امیدوارم غذات خیلی عالی بشه مطمئن هستم چون میدونم توانایی هایش داری خودت دست کم نگیر😍❤️
سعی. کردم جامع. بگم اگه غلط دیکته ای داشتم ببخشید چون تند تایپ کردم
ولی همون سبزیش خوب سرخ اون خودش باعث خوشرنگ شدن قرمه میشه