2777
2789

میتونم ادعا کنم که 

بدون خوندن براحتی نمره خوب میگیرم

چون جواب هارو جوری مینویسم که استاد خوشش بیاد به تیپ شخصیتیش نگا میکنم

اها راستی لین همون امتحانی بود که چون هیچی نخونده بودم تاپیک زده بودم قبول بشم نذر میدم😂😂

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

من سال یازدهم اگر برای کوییزی نمیتونستم بخونم یه نگاه به متن کتاب میکردم فقط نگاه عادی 

بعد امتحان میدادم درقالب لحن کتاب مینوشتم و نمره میگرفتم 🤣🤣🤣از خودم درمیووردم 

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا من اینطوری نیستم. یعنی شما در طول ترم هم اصلا نخوندید؟مثلا اگه تعریف کنید بیاد و بلد نباشید چطوری جواب میدید ؟افرین بهت

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)