2777
2789
عنوان

سلام مامانا موها چرا🤔

148 بازدید | 13 پست

شمام بعده زایمان موهاتون ریزش شدید داره؟

کچل شدم 😢😢

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
منم همینطورشدم اکوفان خوردم ریزشش خیلی کم شد و برگشت مثل قبل

اکوفان قرص؟

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این یه تغییر هورمونی هست معمولا تا ۷ ماه خوب میشه. اگه شیر خودتو میدی تو مصرف قرص دقت کن.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
این یه تغییر هورمونی هست معمولا تا ۷ ماه خوب میشه. اگه شیر خودتو میدی تو مصرف قرص دقت کن.

کلسیم و مولتی ویتامین میخورم

اکوفان قرص؟

بله قرص گیاهیه عوارض نداره.خارجیه و هر ورقش 30 تومنه ولی عالیه هم ناخن هام سفت شد هم ریر موهام خیلی کم شد و موهام مثل سابق شد.البته کنارش از محلول تقویت مو سریتا تی 2 هم استفاده کردم اسپری هست روی کف سر اسپریمیشه.

بله عزیزم

از۳_۴ماهگی شروع میشه

طبیعیه

باهیچی ام خوب نمیشه

بعدازچندماه بهترازولش در میاد

فقط نگران نباش

من شقیقه هام خالی شدوبعددوباره عالی شد

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
بله قرص گیاهیه عوارض نداره.خارجیه و هر ورقش 30 تومنه ولی عالیه هم ناخن هام سفت شد هم ریر موهام خیلی ...

خیلی ممنون

بله عزیزم از۳_۴ماهگی شروع میشه طبیعیه باهیچی ام خوب نمیشه بعدازچندماه بهترازولش در میاد فقط نگر ...

اره دقیقا شقیقه هام خالیه

زياد ريزش مو داري بعد زايمان؟ والا من اوايل بارداريم كچه شدم 

اره

کلسیم و مولتی ویتامین میخورم

منم دارم شیر میدم. سرچ کردم دیدم گفته باید دورش طی بشه. بعدش موها به وضعیت قبل برمیگردن. ابته در مورد پسر اولم واقعا اینطور بود.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
منم دارم شیر میدم. سرچ کردم دیدم گفته باید دورش طی بشه. بعدش موها به وضعیت قبل برمیگردن. ابته در مور ...

مرسی 👌