2777
2789
عنوان

برای بچه هاتون اسباب بازی میگیرید

120 بازدید | 18 پست

شما از چند سالگی دیگه براشون اسباب بازی نگرفتید تا چند سالگی عادیه که هر چند وقت یک بار ی اسباب بازی بگیره که دوست داره ؟ دخترم هنوز ۴ ماهش‌ میگم براش اسباب بازی بگیرم یا بزرام دوسه سالش شد خودش با سلیقه خودش بخره

اصلا نوجوان هاتون هم اسباب بازی میخرن؟ خواهرم ۱۴ سالشه گاهی پولاشو‌ جمع میکنه میده عروسک این عادیه ؟ یا بع عنوان جایزه هر ۴ یا ۵ ماه ی بار کارنامه اش کامل ۲۰ ه بشه میگیره ما کلی سرش غر میزنیم نمیدونم آخه چرا اسباب بازی ؟  

میشه لطفا برای حاجت روایی من دعاکنید م😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐😐😐بچها از طریق بازی کردن مهارت های شناختی و تصم گیریشون رشد میکنه تو اون چهار ماهگی هم اسباب بازی میخواد ک بشناسه اشیا و سایز و رنگ و لمس کنه 

خدایی همچین اطلاعات پایه ای هم ندارین چرا انقد ب بچهای بی زبونتون ظلم میکنید یعنی واقعا اعصابم بهم ریخت 

برو واسه بچت اسباب بازی بگیر خانوم :///

برگشت به آزادی🕊

۱۹ سالمه و متاهلم همچنان عروسک میخرم🧑‍🦯😂 

به نظرم عروسک سن و سال نداره تقریبا همه عروسک دوست دارن‌.

باقی اسباب بازیها هم دیگه نهایتش تا ۸.۹ سالگی جذابیت دارن‌ بعدش بچه دیگه رده میشه ازشون و می‌زاره کنار اسباب بازی رو 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

من زن متاهل بودم برای خودم‌عروسک‌میگرفتم 😆👶

مثلا خواهرم تازگی ها یدونه از این باربی ها خریده که ی باربی کوچیک کنارش موهاش قهوه ای دم اسبی بسه ایرانی هم هست موهاش هم بلنده این طبیعی ایا

۱۹ سالمه و متاهلم همچنان عروسک میخرم🧑‍🦯😂 به نظرم عروسک سن و سال نداره تقریبا همه عروسک دوست دارن‌ ...

خواهرم باربی خریده. ۱۴ سالشه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️بچه بود ی دونه داشت الان دوباره خریده

مثلا خواهرم تازگی ها یدونه از این باربی ها خریده که ی باربی کوچیک کنارش موهاش قهوه ای دم اسبی بسه ای ...

آره طبیعیه.

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

بچه ام ۸ سالشه هنوزم براش میگیرم اما کتاب بیشتر اسکوتر دوچرخه اسکیت عروسک …… خودم ۲۶ سالمه عاشق اسبا ...

نمیدونم خواهرم دوتا عروسک داره خودش ی باربی مال بچگی هاش بود تازه الان رفته یکی دیگه خریده عادیه؟

😐😐😐😐بچها از طریق بازی کردن مهارت های شناختی و تصم گیریشون رشد میکنه تو اون چهار ماهگی هم اسباب ب ...

داره نه اینکه تداشته باشه مثلا میگم زیاد بگیرم یا کم

داره نه اینکه تداشته باشه مثلا میگم زیاد بگیرم یا کم

الان کردال و جغجغه و توپ و اینا براش بگیر ، چیزای ریز نگیر که تو دهنش جا نشه 

اگه وضع مالیت میرسه بگیر براش ، شن بازی و اینا ک خیلی عالیه 

برگشت به آزادی🕊