2777
2789
عزیزم توروخدا جواب سوالمو بده خیلی برای خواهرم استرس دارمکلاس هشتمه خیلی کم کاری کرد ریاضیش شده بود ...

من اصلا سر در نمیارممم از مشاور تحصیلی مدرسشون سوال کنین بهتون میگه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من هم اینکارو کردم چند سال پیش دو هفته بعد شروع سال تحصیلی تغییر رشته دادم به انسانی

عزیزم توروخدا جواب سوالمو بده خیلی برای خواهرم استرس دارم

کلاس هشتمه خیلی کم کاری کرد ریاضیش شده بود ۱۵ و علومش شده بود ۱۶

پارسال ریاضی شده بود ۱۴ علوم ۱۷

اگر نهم رو تلاش کنه نمرات بالا بگیره میتونی تجربی رو بیاره؟

میشم غرق تو زیباییِ چشات-
عزیزم توروخدا جواب سوالمو بده خیلی برای خواهرم استرس دارمکلاس هشتمه خیلی کم کاری کرد ریاضیش شده بود ...

دوست گلم 

به فرض اینکه خواهر شما یه سال تلاش کرد و تجربیم اورد ولی وقتی نمراتش در حد ۱۴ـ۱۷ برا خودش بهتره که نره تجربی که این همهههه رقابت توش زیاده

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

دوست گلم به فرض اینکه خواهر شما یه سال تلاش کرد و تجربیم اورد ولی وقتی نمراتش در حد ۱۴ـ۱۷ برا خودش ب ...

آخه خیلییی به تجربی علاقه داره خیلیی 

و عاشق زیست هست

ولی متاسفانه بشدت فضای مدرسه ای که این دو سال توش بود بد بود امسال داریم میذاریمش یه مدرسه خوب

میشم غرق تو زیباییِ چشات-

اره نهم خیلی مهمه برای انتخاب رشته  البته مدرسه و معلم خوب هم بی تاثیر نیست