2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به به چه رشته اییی

دندون انشالله

میشه یه مهربون صلوات بفرسته واسه رتبه عالی ام..یه کنکوری که سختی کشید ولی پاپس نکشید...اگر آقا درخواست بده یا هر کسی که قصد مزاحمت داره=گزارش..فقط درخواست کنکوریا اونم اگ واقعا سوالی دارن ک بدونم و بتونم جواب بدم.دیگه کنکوری نیستم دانشجوی دندون شدم🤩

بچها نمیخوام ناامیدتون کنم ولی اگر خانواده حمایتگری ندارین و میدونین قراره از پس همه چی تنهایی بر بیایین دانشگاه نرین مگراینکه رشته های تاپ قبول شده باشین

برین سراغ کار و مهارت

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

چه خبری؟

ظرفیتا وحشتناک کم کردن واختصاص دادن به دانشگاه آزاد که ترمی صد به بالا هست وتعهدی سیستان وهرمزگان بقیه شهرها هم ظرفیت روزانه نصف کردن وهم تعهدیها خیلی کم کردن وتو بعضی شهرها که اصلا تعهدی ندارن

به خاطر ظرفیت تعهدی؟🥲چه استانی هستین مگه🥲

خوزستان ....دخترم احتمال روزانه آبادان بهش داده بودن وهمینطور شهریه پردازها ....حالا باید دعا کنم تعهدی حداقل بیاره.....مسخره نیس با ۴۵۰۰ دعا کنی واسه تعهدی اوردن