2777
2789

هر جوری میخوام بگم اشکال نداره قسمت بوده بری پیام نور عوضش رشته مورد علاقتو میری ، نزدیک خونته، پشت کنکور نموندی و ...

چشمم میخوره ب اینجا و کاربرایی ک همش از پیامنور بد میگن و آزاد رو میبرن بالا

یا تو گوگل‌ چقدر آزاد رو میبرن بالا ک چه استادای خوبی داره 

واقعا هم استاداش خوبن

خب قبول دارم آزاد بهتره ؟چیکار کنم؟دارم دق مرگ میشم خجالت میکشم دلم میخواد کتابای دانشگاهم رو آتیش بزنم

خیلی ناراحتم خیلی

لعنت به روزی ک حقوق پیام نور قبول شدم

نگید کنکور بده کتابامو انداختم دور و بابام راضی ب انصراف نمیشع از طرفی دوست دارم زود فارغ‌التحصیل بشم 

نزدیک انتخاب رشته س تورو خدا دقت کنید، دانشگاهم با وجود مزایا و جو خوبی ک داره هنوزم حرفای مردم دیدگاه مردم اذیتم میکنه

کاش بمیرم اما ب کسی نگم پیامنورم 

لعنت بر حرف مردم قبل این سایت دانشگاهم رو دوست داشتم اما از موقعی ک اومدم اینجا زندگیم شد یه بمب منفجر شد آوار شد ریخت رو سرم رو هدف و آینده ام 😪

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

کی گفته,,, پیام نور دانشگاه خوبیه . بعدم دانشگاه ها همشون یکی ان، زیر نظر وزارت علوم فقط باشه  حتی غیرانتفاعی،، الان مدرک مهمه مدرک گرایی، تماام.

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد جدی نگیر مجازی و حرفا بقیه رو

مهم رشته و تلاش کردنه خودته

من ادم میشناسم پیامنور رشته خوب خونده از اولم کتابا درسیشو مسلط شده و فول شده الان تو بانک کار میکنه

ادمم میشناسمم دولتی خونده الان بیکاره

بخدا فقط و فقط تلاش خودت شرط هست برا رسیدن ب چیزی که بخوای