2777
2789
عنوان

تاثیر مدرسه برای کنکور

60 بازدید | 6 پست

سلام . من امسال آزمون تیزهوشان دادم و قبول نشدم و برای یه مدرسه غیردولتی ثبت نام کردم . نتایج کنکور که اومد و آمار میگه اکثرا مدارس تیزهوشان و سمپاد بودن ... یه کوچولو نگران هستم چون از امسال باید شروع کنم تست زدن و اینا( کلاس دهمم) و نگرانم که نتیجه ای نداشته باشه .. با کلاس رفتن و قوی تست زدن میشه قبول بشم برای کنکور؟ 

مدارس خوب شبیه کفش خوب برای دویدنه. اخرش اونی که می دوه خودتی

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

مدارس خوب شبیه کفش خوب برای دویدنه. اخرش اونی که می دوه خودتی

اخه خودم میدونم میتونم خوب تست بزنم و اینا ولی باز یه کوچولو نا امید بودم .. هرچی خدا بخواد😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه خودم میدونم میتونم خوب تست بزنم و اینا ولی باز یه کوچولو نا امید بودم .. هرچی خدا بخواد😅

عزیزم نمی‌خوام ته دلت و خالی کنم هاا

اما از کجا مطمئنی نست زدنت خوبه؟ همه چیز و آدم باید تجربه کنه پیشاپیش واسه خودت تعیین نکن که تو چه چیزی قوی هستی با یا تو چه چیزی ضعیف 

چون دبیرستان خیلی فرق داره با راهنمایی و... 

منم کنکوری ۴۰۴ بودم 

واقع بینانه پیش برو و از اااول از خودت توقع بالا نداشته باش 

بخون ولی فشااار زیاد به خودت وارد نکن یجوری بخون که تا آخر سال دوزدهم بتونی همونطور مستمر ادامه بدی

🌙💜

عزیزم نمی‌خوام ته دلت و خالی کنم هاااما از کجا مطمئنی نست زدنت خوبه؟ همه چیز و آدم باید تجربه کنه پی ...

من از الان دارم تست یه سری درسا رو میزنم اما حق با شماست نمیشه پیش بینی کرد از الان😅