2777
2789
عنوان

یعنی من تا آخر عمرم بیکار میمونم

88 بازدید | 13 پست

سر هر کاری میخوام برم یه جوری نمیشه ،آخه چرا ؟یعنی من قراره تا آخر عمرم بیکار بمونم ؟😔

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

چرااا ؟؟ نه این تفکر شماست استارتر 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش

درنظر بیار یه ساختمون چن طبقه رو

تو در ساختمونو باز کرذی کارت دیدی عه پشت در هیچی نیست

ناامید شدی

باید یه مسیرت ادامه بدی تا به ذر بعدی برسی

شاید در بعدی در تو باشه

اونم نبود اشکال نذاره برد

تو فقط توی مسیر بمون

بالاخره اون دری که پشتش چندتا دره میرسه و چندتا فرصت بزات پیش میاد

اگه راه بری به در بعدی میرسی

وایسی هیچ اتفاقی برات نمیافته

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دوست ترین جای جهان استاده ام کنار تو

نگران نباشدرنظر بیار یه ساختمون چن طبقه روتو در ساختمونو باز کرذی کارت دیدی عه پشت در هیچی نیستناامی ...

چه مثال قشنگی ،امیدوارم همینطور باشه 

خوب پس چرا نمیشه ،یکساله دنبال کارم 🥲

شاید تلاش عبس و بیهوده برای یه شغلی که براش کار نیست انجام میدین استارتر ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

شاید تلاش عبس و بیهوده برای یه شغلی که براش کار نیست انجام میدین استارتر ...

من هر شغلی رو حاضرم برم ،هزار بار رفتم مصاحبه و رزومه فرستادم ولی قبول نمیشم

چه مثال قشنگی ،امیدوارم همینطور باشه

مطمئن باش

تجربه شخصیم بود

یه سری چیزا مث فرصت شغلی تصاعدیه

ینی اولی پوچ دومی پوچ شتید سومی ام پوچ ولی چهارمی گله و یه دفه بجای یه فرصت شغلی خوب چندتا فرصت خوب برات میاد

موفق باشید و پرامید

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دوست ترین جای جهان استاده ام کنار تو

من هر شغلی رو حاضرم برم ،هزار بار رفتم مصاحبه و رزومه فرستادم ولی قبول نمیشم

بله گلم درسته پس بهتره یه مدت فعلا خستگی در کنین یا به کسانیکه دیگه بسپرین براتون کار پیدا کنن ....

بله گلم درسته پس بهتره یه مدت فعلا خستگی در کنین یا به کسانیکه دیگه بسپرین براتون کار پیدا کنن ....

همین کار رو میکنم عزیزم🌹

همین کار رو میکنم عزیزم🌹

باریکلا گل حتما بهش میرسی شک نکن آدم با ثبات به هرچی بخواد میرسه انشالله موفق میشین زنده باشین 🌺🌺🌺