2777
2789
عنوان

ولی مو فقط با بوی محلی حال ایکنم و سلام

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 36 پست

بچیل مه ایرم حموم کنم بای بای

کودکم با برنو و زین اشناست ❤️ چادر من ساده و دایم به پاست ❤️برنو از ایلم نمی‌گردد جدا ❤️  لر نمیترسد ز چیزی جز خداااا❤️ ساده دل اما نه اینکه ساده ایم❤️ اسب ها زین کرده و آماده ایم❤️ هر زمان دشمن به خاکم حمله برد❤️ ضربه شصت این دلیل جانانه خورد❤️                                زنده باد قوم لر❤️‍🔥

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی خانم ها هم مصرف کننده هستن؟🤔نوش جونتون به ما چه ربطی داره،همینجوری کلی پرسیدم

نه خانم ها مصرف نمیکنن

ولی  پیرزنا بعضی هاشون به خاطر پا درد کمردرد با مشگل و درد بدنی پیش ما گاهی مصرف میکنن

ی بنده خدایی بود خاتم جوون خوشگل ۴۰ سالش بود دخترش تازه ازدواج کرده بود سرطان داشت گاهی تریاک می‌کشید دردش آروم میشد تا ۲ ماه می‌کشید سرحال سرحال بود بعد از قطع مصرفش و شروع شیمی درمانی به رحمت خدا رفت

کودکم با برنو و زین اشناست ❤️ چادر من ساده و دایم به پاست ❤️برنو از ایلم نمی‌گردد جدا ❤️  لر نمیترسد ز چیزی جز خداااا❤️ ساده دل اما نه اینکه ساده ایم❤️ اسب ها زین کرده و آماده ایم❤️ هر زمان دشمن به خاکم حمله برد❤️ ضربه شصت این دلیل جانانه خورد❤️                                زنده باد قوم لر❤️‍🔥

هی جونوم 😍😍نتروم شی کردوم شهردیر

اخی