2777
2789
عنوان

به همه ی دخترهای نوجون

193 بازدید | 12 پست

وقتی چندسال دیگه برگردید به این روزهاتون نگاه کنید میبینید چقدر برای چیزهای الکی خوشحالی کردید برای یه دیت رفتن واینجور مزخرفات چقدر خودتون رو آب آتیش زدید برای ادمی که اصلا ارزشش رو نداشت . این تایم که الکی با این آدما بودید میتونستید برای رسیدن به موفقیت هاتون تلاش کنید . مثلا چهارتا کتاب خوب بخونید،چهارتا داستان بنویسید،یه کار برای خودتون راه بندازید ،درس بخونید و اینجور کارها . لطفا لطفا وقتتون رو با یه پسر تلف نکنید شما با ارزشتر از این هستید که بخواید برای یه مرد خودتون رو تزیین کنید برای خوشحالی اون مرد به اب و اتیش بزنیدو اگر ناراحت شد خودتون رو اذیت کنید

شما با ارزش ترینید

ممکن خیلی هاتون حرفام‌رو جدی نگیرید ولی مطمعنم چند سال بعد بیاد این حرفا میفتید و اونوقت میفهمید من چی گفتم بهتون

خواهر بزرگتر شما

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد          توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احسنت و همین طور این سن زمان درس خوندن هست شما باید تمام تمرکز و فکرتونو برای درس و مدرسه بزارید که همه چی تو درسه .

تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒  #مردادی 

یکبار یادمه ی تاپیکی بود با این عنوان که روشنفکر ترین خانوادهای که اطرافتون دیدید چجوری بوده

نگم برات که بالای نود درصد کامنتا مربوط به دوس پسر و این چرت و پرتا بود

از مردمی که دوس پسر داشتنو روشنفکری میدونن نباید انتظار پیشرفت داشت

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
و منی ک با ۱۹ سال سن هنوز با یک پسر حرفم نزدم ولی بازم مرسی😂♥️

عزیزم به قول مامانم هیچ وقت یه پسر رو ادم حساب نکن جز شوهرت و پدرت . تو با ارزشی تموم وقتت رو بزار برای پیشرفتت برای سربلندی خودت

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد          توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم  

کی به پسر اهمیت میده

بخدا روزی صدتا تاپیک میبینم ک اقایون چه دختری دوس دارن اینا شده دغدغه هامون.

بابا گوره بابایه اقایون

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
عزیزم به قول مامانم هیچ وقت یه پسر رو ادم حساب نکن جز شوهرت و پدرت . تو با ارزشی تموم وقتت رو بزار ب ...

بله درسته ولی خب وقتی با کسیم ارتباط نگیرم خب اون شوهر بدبخ ع کجا میخواد بیاد😭😂

بخدا روزی صدتا تاپیک میبینم ک اقایون چه دختری دوس دارن اینا شده دغدغه هامون. بابا گوره بابایه اقایون

والا بخدا .توی نی نی سایت تموم فکر و ذکرمون مردهاس همین هیچ حرفی برای پیشرفتمون برای رشد فکریمون نمیزنیم

موافقم دختر باید برا نسخه بهترین خودش تلاش کنه تا موفق باشه و مستقل 

ولی در کنارش هم مهارت زندگی و سواد و هوش روابط اجتماعی رو هم یاد بگیره تا بتونه به هرکسی دل نبنده و با انتخاب اگاهانه شریک زندگی خودشو پیدا کنه بهرحال تا آخر عمر نمیتونه که مجرد باشه....

بله درسته ولی خب وقتی با کسیم ارتباط نگیرم خب اون شوهر بدبخ ع کجا میخواد بیاد😭😂

وقتی زمانش شد خدا برات جوری میچینه که تو ته خونه هم باشی میاد اصلا نترس و به زمان بندی خدا اعتماد کن