2777
2789

تو هیچکدوم کارهاشون حق ندارم نظر بدم میگن به‌خودمون مربوطه یکی از خواهرام یه زمانی انقد دوسش داشتم الان انقد از چشمم افتاده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعضیا ازدواج که میکنن به خانوادشون پشت میکنن اینارو باید سگ‌ محلشون‌کنی

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

وا پس اون موقع تفاوت خواهر با غریبه ها چی میشه؟

تو این مورد زیاد فرقی وجود نداره گلم. اگه زندگی شخصیش باشه دست خودشه ؛ و اگه خودش خواست و اجازه داد میشه نظر داد. باید اجازه بگیریم

مثلا چه کاری؟ بستگی داره چه کاریه

خواهرم بیست سالشه من ۲۵ هردو متاهل و جاری هستیم من رانندگی میکنم اون هم میگه منم باید این ماشین برونم . فقط بهش گفتم هنوز سنت کمه و میترسم رانندگی کنی بذار چندسال حداقل بگذره . چه لزومی هردومون بیفتیم تو خیابون . بهم گفت تو خودتو بکشی هرچی بگی من هرکاری بخوام انجام بدم . یعنی دلم هزار تکه شکست . ابنم بگم این خواهرمو واقعا به طور خاصی دوست داشتم از بچه هامم بیشتر دوست داشتم اما کم کم چنان از چشمم افتاد که 

خواهرم بیست سالشه من ۲۵ هردو متاهل و جاری هستیم من رانندگی میکنم اون هم میگه منم باید این ماشین برون ...

دورت بگردم الهی که دلت شکست . عزیزم خب راست میگه‌ و بیست سال هم کم نیست برا رانندگی. خب اون هم دوست داشته یاد بگیره. واقعا حرفت خوب نبوده بهش. چرا فک میکنی کارش اشتباهه؟ چون شما ۲۵ سالته و رانندگی‌میکنی ، اون نباید یاد بگیره؟ جلو پیشرفتشو نگیر. حتی اگه تصادف کنه باز اون هم حق داره یاد بگیره و حرفت واقعا جالب نبوده اگه‌ بخوام صادقانه بگم. 

امیدوارم‌ ناراحت نشی که بهش حق میدم. چون دوست ندارم حرفی بزنم که اشتباهه به نظرم.

نه عزیزم ناراحت نشدم تو زوستا و اقوام ما رانندگی واسه یک خانم رو واقعا ایراد میبینن واسه همین‌. عادی نیست تو طرفای ما . 

نه عزیزم ناراحت نشدم تو زوستا و اقوام ما رانندگی واسه یک خانم رو واقعا ایراد میبینن واسه همین‌. عادی ...

خداروشکر. خب اون اقوام و اطراف مشکل دارن و نمیشه خواهرت پیشرفت نکنه برای اینکه تو اقوام شما زن اینجوری نیس. باید اقوام تون طرز فکرشون رو تغییر بدن.