مستاجرم و صاحبخونه بهمون گفت در بیاید پول رهنمون هم کمه خونه گیرمون نمیاد😢 اگ هم بیاد چرت و پرت گیرمون میاد خیلی خسته شدم واقعا.خانواده شوهرمم اصلا کاری با پسرشون ندارن تمام زندگی منو پسرشونو گذاشتن سر خانواده خودم.بابام باید دنبال خونه بگرده واسمون (چون شوهرم سرکاره وقت نمیکنه زباد)بابام باید موقع بار کردن بیاد مث سالهای گذشته.و بابام الان داشت دعوام میکرد میگفت بخاید بار کنید باز منو مامانت باید بیایم خانواده شوهرت ک کاری ندارن راست میگه خب 😢😢😢😢
دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتابهای قانون ، ذهنش با ترکیب رنگها در عکاسی و مزهها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ولی چه میشه کرد، خودشونو کاملا از زندگی شما کنار کشیدن و اشتباهه بالاخره گاهی یه کمک باید باشه دیگه
ولی اگه بهشونم بگی فکر کنم اگه کاری کنن چون با میل قلبی نیست بعدا منت بزارن ،زیاد اهمیت نده به این موضوع
فقط یکی دوبار (کم ها) به شوهرت گوشزد کن مامانت اینا نمیتونن بیان برای کمک؟ من مامان و بابام خسته میشن توان ندارن
کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست! 1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم 2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه 3. آقایون درخواست ندن ❤️🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمیتوانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)
اسی منم پارسال خونمو فروختم قرار شد در قبالاینکه میلغیش رو ندن یکسال بمونم الان باید خالی کنم فقط هرچی خرابه است اجاره میدن.اسی بابات حق داره ولی توهم با عصبانیت نه با ملایمت به شوهرت وو بابام کمرش درد میکنه لطفا کار گر بگید بیاد کمکم.یکم قاطعیت داشته باش تحت هیچ شرایطی به بابان نگو