2777
2789

پشت تلفن بهم گفت سرما خوردی گفتم دماغم میسوزه یکم صدامم گرفته

گفت من از سرما بدم میاد باشگاه میرم ویتامین میخورم فرمم بهم میخوره

گفتم کی از سرما خوشش میاد

گفتم فردا همدیگرو ببینیم؟ گفت نه تو رو خدا

میخواست تصویری زنگ بزنه سه ساعت گذشته هنوز نزد قرار بود سه ساعت پیش ناهار بخوره زنگ بزنه هنوز نزد.

گفتم پس تو از اونایی هستی که بچه سرما بخوره قرار می‌کنی میری بیرون.

گفتم من سرما بخورم به جای اینکه برام سوپ درست کنی فرار می‌کنی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم بررسی کن ببین میزان همدلی و از خودگذشتگیش چقدره آیا توی موضوعات دیگه هم خودشو فقط مد نظر قرار میده یا نه

شاید فقط سر سرماخوردن اینطوره

ولی بقیه موارد هم نباید اینطوری باشه وگرنه خوب نیست

اوه اوه چه نازک نارنجیه یارو

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

ببین اگر کار خیلی مهم یا جلسه کاری یا مسافرتی چیزی در پیش داشت کاملا منطقی بود

ولی تو روزمره از سرماخوردگی فرار کردن یه جوریه

منم بودم ناراحت میشدم 

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

ببین اگر کار خیلی مهم یا جلسه کاری یا مسافرتی چیزی در پیش داشت کاملا منطقی بودولی تو روزمره از سرماخ ...

گفتم یه جوری میگی انگار جذام گرفتم خدای نکرده

گفت سرما از جذامم بدتره

من شغلم بیمارستانیه بهش گفتم دیشب تو اتاق پرستارها خوابیدم یکی شون گفت تا صبح فس فس میکردی

برگشت گفت سرما داشتی چرا رفتی تو اتاق شون خوابیدی؟

گفتم یه جوری میگی انگار جذام گرفتم خدای نکردهگفت سرما از جذامم بدترهمن شغلم بیمارستانیه بهش گفتم دیش ...

وا پناه بر خدا

ببین شغلت هم که بیمارستانیه احتمالا با ایشون داستان زیاد داری

بیشتر دقت کن

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

ان شالله خیر باشه😊کسایی ک باشگاه میرن رو سلامتشون خیلی دقت میکنن 

چون مریض بشن نمیتونن برن باشگاه جلسه هاشون میسوزه برن هم دیگران و مریض میکنن درکل همه آدما نمیخوان سرما بخورن عادیه